Appartementen Tijan Željka i ŽacRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De faciliteit is gelegen in een rustige omgeving in het bredere centrum van de stad, op 4 tot 5 minuten loopafstand van het strand en alle benodigde locaties voor een zorgeloze zomervakantie. In de buurt zijn winkels, een kliniek, een apotheek, een markt, cafés en al het andere dat nodig is voor een ontspannen vakantie zonder auto te rijden. Kinderen hebben de beschikking over een afgesloten tuin in de schaduw en een zandbak. Voor appartementgebruikers is er parkeergelegenheid naast het huis en de app is bij de prijs inbegrepen. Er is ook een barbecueplaats in de tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
VERBLIJFSBELASTING IS INBEGREPEN IN DE PRIJS VAN HET APPARTEMENT. Betaling bedraagt 50% bij reservering van het appartement, wanneer het appartement gereserveerd is sturen wij een voucher. Andere betaling bij aankomst. Aankomst in het appartement om 15.00 uur en vertrek om 10.00 uur. Wij accepteren kleinere honden tot 10 kg. De prijs per dag voor honden bedraagt 7 euro per dag. Het is niet toegestaan huisdieren alleen achter te laten in het appartement. De huisregels vereisen stilte van 23.00 uur tot 07.00 uur. De eigenaar geeft in overleg met de gast een korting, afhankelijk van het aantal nachten. Babybedje gratis.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald als wij uw afspraak invullen met een andere reservering. In het geval van het coronavirus is restitutie mogelijk als de grenzen gesloten zijn en u niet kunt komen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het welkomstdrankje van de vriendelijke gastheren vrolijkt zowel nieuwe als oude gasten altijd op. De ecoproducten van de gastheer zijn een ware traktatie voor de gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tijan Željka i Žac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Orzesze,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juni 2023
Juni 2023

Geweldige appartementen. We hebben ze alle 3 met vrienden gehuurd en we zijn zeer tevreden. Puur. Volledig ingerichte keuken. Airconditioning. Wissel van beddengoed en handdoeken na een verblijf van een week. Opwindende gastheren. Zeer goede lokale producten De stad is klein, rustig, maar alles is aanwezig. Winkels, restaurants, café, bars. Ik hoop daar volgend jaar terug te keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Zomer 2023

Uitstekende, vriendelijke en warme gastheren. Het appartement is netjes en schoon met alle noodzakelijke dingen erin. Voor elke aanbeveling. Een heerlijke en rustige plek, precies goed voor een vakantie naar keuze! Tot volgend jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ražanac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2022
september 2022

Geweldige locatie - dicht bij alles, 4-5 minuten lopen; strand, winkels, ijssalon, pizzeria, cafés, restaurants, allemaal binnen handbereik. Ražanac is een veilig en rustig dorp met een geweldig klimaat en mensen. Ik raad dit appartement zeker aan. Het appartement is schoon en heeft alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. De keuken is volledig uitgerust (elektrisch fornuis - 2 pits, geen oven, maar er is een magnetron). De gastheren zijn behulpzaam en aardig, het strand is prachtig met natuurlijke schaduw en de zee is kristalhelder. Wij raden het zeker aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Željka & Žac Tijan Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Željka en Žac Tijan zijn al vele jaren bezig met het verhuren van appartementen en toeristische activiteiten. We wachten met veel plezier op u en bieden een aangename familiesfeer tijdens uw vakantie in onze appartementen. Žac zal altijd blij zijn om te grillen, de beroemde Orahovacá te drinken en een aantal eco-familieproducten te proeven. DE FAMILIE TIJAN

De advertentie Appartementen Tijan Željka i Žac heeft 63313 keer bekeken sinds 20.09.2018.