Appartementen SoldićRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Soldić zijn gemakkelijk te vinden in Ražanj in de rustige baai van Stivašnica. Het huis heeft 5 appartementen met direct uitzicht op zee. Appartementen hebben een slaapkamer voor twee personen, keuken, woonkamer met twee bedden, hal, toilet, balkon of terras en barbecue. De appartementen zijn voorzien van AIRCONDITIONING. De appartementen hebben volledig nieuwe apparatuur, SAT-TV, Wi-Fi. vaatwasser, kook- en eetgerei en eigen parkeerplaats. Rustige omgeving, geschikt om te wandelen, joggen, fietsen met bezienswaardigheden in de pittoreske authentieke Dalmatische dorpjes in de omgeving. Beddengoed wordt om de 7 dagen verschoond. Winkels, koffiebars en restaurants en pizzeria's liggen op ongeveer 400 m van het appartement. Mogelijkheid om een boot te huren op afspraak. Afstand tot het strand, type strand: • 30 m via trappen naar betonnen trapstranden; 100 m naar het kinderkiezelstrand; 500 m naar wilde stranden. De zee is extreem schoon en aangenaam om in te zwemmen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De airconditioning van het appartement is bij de prijs van de prijslijst inbegrepen. Bij het reserveren van het appartement dient de gast binnen 3-5 dagen een aanbetaling (30% van het totale bedrag) te voldoen. Alle details over de betaling en de bankrekening worden door de verhuurder naar de gast gestuurd vanuit de officiële e-mail van Apartments Soldić. Inchecken bij het appartement is na 14:00 uur en uitchecken is tot 10:00 uur 's ochtends.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: welkomstdrankje, gratis wifi, parkeren, gebruik van de grillruimte voor voedselbereiding. Het is mogelijk om een boot te huren en te genieten van panoramische bezienswaardigheden. RAŽANJ is een klein toeristisch vissersdorpje in Midden-Dalmatië, gelegen tussen Primošten en Rogoznica. Het ligt op 12 minuten rijden van Rogoznica, 15 minuten van Primošten, 20 minuten van Trogir, 45 minuten van Split en 60 minuten van het nationale park Krka. Dit traditionele vissersdorp heeft geprofiteerd van de prachtige kust met rots- en kiezelstranden, dus gasten die op zoek zijn naar rust, verblijven graag in eengezinswoningen en pensions.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Soldić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Znojmo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Apartmani Soldič, Ražanj

Prachtige plek, eenvoudige maar fijne accomodatie, aardige en behulpzame eigenaars, voor herhaling vatbaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Dębno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2022
koel

Ik raad aan! Zeer aardige eigenaren, dicht bij het strand. Geweldig appartement, alles wat je nodig hebt, een groot terras.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Košice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Zeer goede vakantie!

Ražanj is een heerlijke plek om te ontspannen. Apartmani Soldić ligt dicht bij de zee, mooi ingericht appartement met een groot terras, airconditioning, uitzicht op zee. Parkeren is direct naast het appartement. De eigenaren zijn erg vriendelijk. In het centrum is er een winkel, diverse restaurants, een bakker, een ijssalon. Er gaat een gewone boot van Ražanj naar Rogoznica en terug. Wij raden aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ljiljana i Ivica Soldić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geboren 1958, echtgenote 1960. Beroep -ing. werktuigbouwkunde, echtgenote van werktuigbouwkundig ingenieur. Sociaal, altijd vriendelijk, we houden van de zee en alles wat daarmee te maken heeft. Ražanj is al 28 jaar onze favoriete bestemming en we brengen er onze zomervakanties door. We kijken ernaar uit om onze gasten te ontmoeten en we proberen hun vakantie aangenaam en onvergetelijk te maken.

De advertentie Appartementen Soldić heeft 47994 keer bekeken sinds 17.05.2016.