Appartement BebeKanica (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen in een rustige buurt van Rogoznica (Uvala Luka), gelegen op 20 m van een privéstrand en 30 m van de zee. Op het strand zijn ligstoelen, parasols, we hebben ook een aanlegplaats voor een boot als u uw eigen boot heeft en parkeergelegenheid voor een aanhangwagen. Alle appartementen behalve het studio appartement zijn voorzien van airconditioning, het studio appartement heeft een ventilator. Een extra persoon na het basisaantal wordt 15 euro per dag aangerekend. Alle appartementen hebben beveiligde parkeergelegenheid, gratis Wi-Fi, satelliettelevisie, hout- en kolengrill. Elke dag komt er 's morgens een winkelwagen aan huis met gebak, brood, melk, fruit, groenten en verse vis) en 's middags een Bofrost vrachtwagen met ijs en andere diepvriesproducten. De eerste echte winkel ligt op 1 km afstand, aangezien het een weekendnederzetting is. Het zandstrand ligt op 80 m van het huis. Zeer schone zee. Een ideale plek voor een rustige familievakantie zonder lawaai en toch dicht bij alle voorzieningen, 15 minuten naar Primošten, 20 minuten naar Trogir, 35 minuten naar Šibenik en Split. De eigenaren wonen niet in het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking nemen we meestal 30% van het totaalbedrag en de rest 30 dagen voor aankomst of zoals afgesproken. Airconditioning, toeristenbelasting zijn inbegrepen in de prijs van het appartement Huisdieren - 10 euro per dag. Een extra persoon in het appartement wordt ook 15 - 20 euro per dag in rekening gebracht, afhankelijk van het appartement en het aantal personen. Het appartement moet schoon en netjes worden achtergelaten, anders worden er extra schoonmaakkosten van 20-40 euro per appartement in rekening gebracht, afhankelijk van de grootte van het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
om de reservering te bevestigen, nemen we onmiddellijk 30% van het totale bedrag en de rest 30 dagen voor aankomst, in overleg en vanwege uitzonderlijke situaties in overeenstemming met de wet, betalen we het geld betaald voor de reservering terug of laten we het voor een ander seizoen staan, alles is een kwestie van overeenstemming, we ontmoeten elkaar, wat mogelijk is natuurlijk, als het gaat om gegronde redenen waarvoor het nodig is om een geldig certificaat bij te voegen. De reservering dient zo spoedig mogelijk te worden geannuleerd, uiterlijk 30 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 35 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Discotheek: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elk appartement heeft ligbedden en parasols op het strand, die gratis zijn voor onze gasten. Het strand heeft alleen een eigen toegang, dus het is alleen voor onze gasten. We hebben een aanlegplaats voor boten en parkeerplaatsen voor aanhangwagens als u uw eigen boot heeft. Er is ook parkeergelegenheid. Alle appartementen hebben wifi, satelliet-tv, een vaste houtgrill en kleine draagbare kolen. Huisdieren zijn ook toegestaan (kosten 10 euro per dag) De winkelbus komt elke ochtend voor het huis, zodat u 's ochtends niet meteen naar de winkel hoeft. U kunt brood, gebak, melk, croissants, burek, kranten kopen. Je kunt ook bestellen wat je nodig hebt voor de volgende dag. Direct achter het busje met brood en gebak is nog een autowinkel met verse groenten en fruit, en 's ochtends komt er meteen verse vis, en 's middags arriveert een Bofrost-vrachtwagen met diepvriesproducten (ijs, groenten en fruit, gebak). Er is een taxiboot naar Rogoznica en er is ook een paar keer per dag een lokale bus. Onze vrienden verhuren boten dus u heeft korting als u dagelijks of wekelijks een boot wilt huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Bebe
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Myslowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+3, Augustus 2023
Super cool

Het appartement is erg groot, mooi en schoon met een megagroot terras en uiteraard uitzicht op zee en de omgeving. Een plek voor mensen die waarde hechten aan rust zonder drukte. Een zeer leuke plek voor een vakantie met het gezin

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Tonka Karabatić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Tonka Karabatić, vrolijke service en zorg altijd voor u klaar om elke gast. Het helpen van hun bejaarde ouders huurappartementen. Ik ben niet fysiek aanwezig, maar toch heb ik constant toegankelijk :). Het wonen en werken in Zagreb, terwijl het appartement in de baai Caleb haven in de buurt Rogoznica.

De advertentie Appartement Bebe heeft 95570 keer bekeken sinds 07.07.2017.