Villa BobanacRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Geniet van een onlangs gerenoveerd vakantiehuis met een verwarmd zwembad en een prachtig uitzicht op zee op slechts 73 meter van het strand. Het huis bestaat uit 3 wooneenheden met in totaal 5 slaapkamers, 3 badkamers en 3 keukens. Eigen overdekte parkeerplaats, airconditioning, barbecue en internet zijn bij de prijs inbegrepen. Mogelijkheid tot aanlegsteiger. Welkom

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor al uw vragen staan wij 08-24 tot uw beschikking via het contactformulier op deze pagina.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als de grenzen gesloten zijn vanwege het coronavirus, wordt het voorschot teruggestort of voor een andere termijn bewaard.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 900 m
  • Dokter: 14 km
  • Apotheek: 13 km
  • Bank: 13 km
  • Postkantoor: 13 km
  • Tankstation: 19 km
  • Busstation: 900 m
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 13 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 20 km
  • Casino: 14 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er is zowel een droge ligplaats voor uw boot als een ligplaats op zee mogelijk. Wij bieden ook de service om uw geld tegen een gunstige wisselkoers om te wisselen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Bobanac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Eppelborn ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8+2, Oktober 2023
Vakantie met vrienden

...vriendelijke en warme verhuurders! ...fantastisch mooi uitzicht! ...we zijn voor de vijftiende keer in 13 jaar in dit huis! ...prijs/kwaliteit verhouding top! ...altijd nieuwe dingen en verdere ontwikkelingen in huis! …luifels, keukenuitbreiding, bedden, meubels en zwembad!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Levice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2015
Zomer 2015

Zomer 2015 - de beste zomer aan zee ... mooie accommodatie, prima huis, een paar meter naar zee, rust, stilte, zeezicht ..... ik wil hier zeker nog een keer terugkomen Ik raad het zeker aan ... we waren hier met drie gezinnen en het hele huis was gewoon van ons.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Dobruška,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Villa Bobanac, Juli 2011
Mooie 1-2 weken na vier jaar

Familie suites Bobanacových eerste keer bezochten we met onze 12-koppige bende in 2011. Hij nam ons aangename gastheer en sluit de zee. Het is een plek waar er geen overvolle stranden, waar de zenuwen bandrecorder, waarbij dealers rederijen uitnodigend voor uitstapjes gaat. Is er een typisch Tsjechische ontspanning en comfort. Zee ligt op 80 meter van het appartement. Het strand is rotsachtig met gebouwen gebouwd betonnen panelen waar leg je de mat en je kunt koesteren. De zee is zeer schoon, het strand is geschikt voor zwemmers, is er een geleidelijke aanpak van de zee. Dit kan worden gevonden in het dorp van 1 kilometer. We voor het eerst gekozen voor een plaats door de afstand van de zee en de appartementen op prijs. Nauwelijks de kust prijzen zijn zo handig als het is hier in Razanj. Sinds 2011 hebben we er elk jaar zijn geweest in eind juli en augustus, en we nog steeds niet willen deze prachtige plek te verlaten en op zoek naar een andere. Wie wil er een volledige 14 dagen alleen maar rolt de zee, misschien niet trek je hielen. Elke dag in de ochtend loopt bakkers en vissers. Ze stoppen bij de ingang van het huis. De prijzen van brood en gebak en vis zijn slechts iets hoger dan ons. Wie wil er niet om gewoon te rollen, kan gaan en zie de zonsondergang - zijn er drie belangrijke habitats, waar het kan worden gezien - een schiereiland met een kapel op ongeveer 2 km afstand, een militair fort op een heuvel, ongeveer 80 meter 1 mijl afstand en de heuvel boven het dorp ongeveer een halve mijl weg. Wie zou je graag vrij van zorgen te zijn, kan naar beneden naar de nabijgelegen grotere steden Primosten, Trogir of naar grotere steden Sibenik, Split. Voor Sibenik zijn bekend watervallen van Krka, die in ongeveer een uur rijden te bereiken. Maar ik zou een bezoek vroeg in de ochtend raden van 08:00-nu, als er geen drukte. We zijn een beetje fietsers, we hebben fietsen daar met hem, maar het terrein rondom niet erg geschikt voor klassieke Tsjechische fietsen. Er is in feite heuvelachtig terrein, die het tegendeel evalueert, degenen die willen om te rijden een beetje rond. De enige weg die kan worden beschouwd als een fiets is een kust snelweg. Het gaf haar een lift veilig op de fiets, omdat de basis doorvoer wordt afgeschermd om het binnenland snelweg en omdat automobilisten zijn attent en fietsers zijn hier om een ​​beetje uitzien als exoten. De wegen zijn mooi, zonder kuilen. De appartementen zijn goed ingerichte keuken, kook- en eetgerei, aircondit

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Davor Bobanac Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Muzikant, amateur-stand-upcomedian, dichter en rockcriticus ... Ik maak met trots reclame en presenteer de appartementen van Bobanac en beantwoord alle dringende vragen.

De advertentie Villa Bobanac heeft 83504 keer bekeken sinds 30.12.2014.