Appartement House MichelRijeka - Kvarner

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rijeka en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw aangename vakantie. Er is een woonkamer met een flatscreen-tv met kabelzenders, PS2 met spelletjes, een eetkamer en een keuken met nieuwe en moderne apparatuur, potten, borden en bestek als u uw eigen maaltijden wilt bereiden. Er is ook een badkamer met een ruime douchecabine en een pantry met een wasmachine. Als u wilt genieten van de frisse lucht van het nabijgelegen bos, hoeft u alleen maar naar buiten te gaan op het balkon en uw lichaam en geest te ontspannen op het tuinmeubilair of in de tuin met een barbecueset. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met een queensize bed, een kast en een eigen balkon met tuinmeubelen. Er is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douchecabine. Het appartement Wi-Fi internetgebruik, airconditioning op beide verdiepingen, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats zijn allemaal inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
CONTROLE NA 14.00 uur BEKIJK VOOR 22.00 uur. Vooruitbetaling van 30-50% bij boeking, de rest bij aankomst in het appartement in contanten. Schoonmaakkosten 20 € op de totale prijs
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
INBEGREPEN IN PRIJS: WI-FI INTERNET, AIRCONDITIONING, RESTAURANT TAXA, WELKOM DRANK
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement House Michel
Michel S. Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Michel en het zou een grote eer zijn om je als gasten in mijn appartement te hebben. Ik beantwoord graag aanvullende vragen en zal er alles aan doen om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met mij opnemen, het uzelf gemakkelijk maken in mijn appartement en beginnen te verkennen.

De advertentie Appartement House Michel heeft 5782 keer bekeken sinds 29.01.2020.