Appartementen Villa AllegraLovran - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Allegra is een appartementencomplex in het centrum van de charmante mediterrane stad Lovran. De comfortabele sfeer van onze appartementen en de directe afstand van de stranden en het stadscentrum maken Villa Allegra tot een ideale plek voor rust en recreatie. De wilde laurier, waarnaar Lovran zijn naam heeft gekregen, en andere mediterrane kruiden geven de lucht een bijzondere therapeutische kwaliteit. Lovran heeft een 12 kilometer lang kustpad dat bekend staat als Lungomare en dat het verbindt met de rest van de Opatija Riviera. Opatija is gemakkelijk te bereiken en als je de drukte van de stad wilt, rijd je in een half uur naar Rijeka. De bries die uit Učka komt, brengt de geuren van Istrië en verlicht de zomerse hitte, en het uitzicht vanaf onze terrassen is adembenemend. Villa Allegra is een oase van rust, een ideale plek voor een pauze van het dagelijks leven. Er zijn 9 appartementen in Villa Allegra. Alle appartementen hebben een eigen terras of balkon met uitzicht op zee. Villa Allegra ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum en op 10 minuten lopen van het strand. De dichtstbijzijnde winkel ligt op 100 meter afstand

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd is na 14.00 uur. Vertrektijd is tot 10 uur. De prijslijst voor overnachtingen staat niet vast. De prijs wordt op aanvraag gevormd (afhankelijk van het aantal personen en het aantal nachten). Het volledige bedrag van de reservering wordt op de eerste dag van aankomst contant in EUR betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als de reservering tot 7 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het voorschot volledig geretourneerd en als de reservering binnen 7 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het bedrag van het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 4 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Gratis gebruik van fietsen. De mogelijkheid om boottochten naar de eilanden Krk en Cres te organiseren. De mogelijkheid om vervoer te regelen vanaf de luchthaven van Rijeka en de luchthaven van Pula naar het appartement Villa Allegra.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Allegra
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2022
Geweldige ervaring!

Het appartement overtrof alle verwachtingen! Geweldige indeling, goddelijk uitzicht op zee vanaf het grote balkon. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Alles is schoon en netjes, ook de omgeving. De eigenaar is erg vriendelijk. Het is 5 minuten lopen naar de kust en 10 minuten naar het centrum van Lovran. Er zijn geweldige restaurants en bars voor alle generaties. Het appartement is ook geschikt voor gezinnen met 2 kinderen. Ik raad het ten zeerste aan, we zullen zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Mia Minkovic Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Mia en ik ben geboren in Zagreb. Nu woon ik met mijn gezin in Lovran, waar ik samen met mijn man Vinko Villa Allegra run. Omdat we in Lovran wonen, zijn we altijd beschikbaar voor onze gasten. Wij zijn een jong gezin met twee kleine kinderen. We houden van reizen, nieuwe ervaringen creëren en mensen ontmoeten. We hebben ook meerdere katten in de tuin van Villa Allegra. Als u geïnteresseerd bent in een vakantie aan zee in de prachtige stad Lovran, aan de Kroatische kust naast Opatija, dan is Villa Allegra de beste plek om te verblijven, want u zult zich thuis voelen :)

De advertentie Appartementen Villa Allegra heeft 46407 keer bekeken sinds 05.01.2018.