Appartementen Villa MartinIčići - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Martin is een gezinswoning gelegen in Ičići nabij Opatija met een traditie van het verhuren van kamers sinds 1985. Om ervoor te zorgen dat onze gasten zich op hun gemak voelen, worden het huis en de tuin continu gerenoveerd. Tegenwoordig hebben we vijf wooneenheden: drie kamers en twee studio's. De studio-appartementen zijn in 2012 volledig gerenoveerd. De keuken is goed uitgerust, de badkamer heeft een ruime douche en het balkon is overdekt. De kamers worden continu onderhouden. Elke kamer heeft een eigen ingang, badkamer, balkon met luifel en twee kamers: de hoofdkamer met een tweepersoonsbed en een extra kamer met een extra bed. Als zodanig zijn ze geschikt voor gezinnen met kinderen. Alle gasten kunnen gebruik maken van drie terrassen, evenals een zomerkeuken met ingang vanuit de tuin. De faciliteit ligt op 5-10 minuten lopen van het strand, de ACI-jachthaven, het postkantoor, winkels, restaurants, reisbureaus en kappers. Het centrum van Opatija (ca. 5 km) is te voet bereikbaar via de boulevard langs de kust, met de auto, bus of taxi.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken vanaf 15:00 uur Uitchecken tot 10:00 uur U dient op de dag van aankomst contant te betalen. Bij het boeken is het verplicht om een voorschot van één nacht of maximaal 30% van de totale prijs te betalen om aankomst te garanderen. Bij tijdige annulering (2 weken voor aankomst) wordt het aanbetaalde bedrag gerestitueerd. Voor kinderen tot 3 jaar gratis. Kinderen van 3 tot 12 jaar krijgen 50% korting. Indien u meer kinderen heeft is er de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen. Babybedje - 5 EUR / nacht met verplichte aankondiging bij boeking!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij het boeken is het verplicht om een voorschot te betalen van minimaal één nacht of maximaal 30% van de totale prijs bij langere boekingen. Bij tijdige annulering (2 weken voor aankomst) wordt het voorschot volledig terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 15 km
  • Haven: 600 m
  • Casino: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We streven ernaar om onze gasten een thuisgevoel te bieden. Alle gasten hebben een beveiligde parkeerplaats, kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke tuin, terrassen (overdekt en niet overdekt), zomerkeuken, kunnen grillen, gebruik maken van draadloos internet, kaarten etc. Als je fietsen, boot of kano meebrengt kun je deze in de tuin wassen en regel een reservering bij het boeken om te besparen. De locatie maakt een kleurrijk scala aan dagtochten mogelijk: in de directe omgeving zijn de visserssteden Volosko, Lovran en Moscenicka draga, de stad Rijeka, de middeleeuwse steden Veprinac en Kastav, het natuurpark Ucka en de verder afgelegen eilanden Krk, De paden van Cres en Veliki Losinj en olijfoliepaden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Martin
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2023
Alles voor een schone 10!

Mijn vrouw en ik verbleven 8 maanden in dit appartement en het voldeed aan al onze verwachtingen en zelfs meer. Mooi, netjes en modern ingericht, het is in het echt beter en mooier dan op de foto's. Wat onze gastvrouw Suzana betreft, wij hebben alleen maar lovende woorden!!! Nogmaals bedankt voor alles!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ludbreg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Lof!

Alle aanbevelingen voor het appartement. Schoon en netjes. De gastheer was er altijd voor advies over alles wat ons interesseerde. Lof!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Martin, Juli 2019
vakantie

Aanbeveling voor een studio-appartement Alles in de perfecte volgorde De gastheren zijn erg aardig

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Suzana Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Hongaars,
Meer informatie over de verhuurder

Door het huren van een kamer met mijn moeder, ik begon om te gaan met sinds 1985. Op dat moment hebben we alleen huurden twee kamers. Paar jaar terug Ik uitgebreide capaciteit en zette het familiebedrijf. Ik probeer te behouden, maar ook verbetering van de kwaliteit en de reputatie die we hebben opgedaan door de jaren heen. De meest frequente gasten zijn onze gasten terugkomen.

De advertentie Appartementen Villa Martin heeft 70330 keer bekeken sinds 10.06.2015.