Appartementen RogačŠolta Rogač - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta Rogač en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte en moderne appartementen met een terras en een uitzicht op de zee, gelegen bij de zee in een rustig gedeelte van de baai van Rogac op het eiland Solta. De appartementen bestaan ​​uit een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het kristalheldere water van het appartement is slechts 50 meter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De borg is 10% van de totale kosten. Bij aankomst in het appartement betaalt de totale prijs. Belastingen zijn inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: parkeerplaats, gratis internet, beddengoed en handdoeken, toeristenbelasting, airconditioning en eindschoonmaak. Volgens afspraak is het mogelijk om uitstapjes te organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rogač
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Trieste,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Rogač, Augustus 2018
De ideale vakantie

Het appartement heeft onze verwachtingen overtroffen. Perfecte locatie op slechts een steenworp afstand van de zee en met een prachtig uitzicht over de baai van Rogac, rustige locatie, midden in de natuur. Het eiland was echt een mooie ontdekking. Accommodatie ingericht met smaak en aandacht voor detail, zeer schoon en uitgerust met een groot terras en buitenruimtes. Ana en haar familie waren erg vriendelijk en altijd beschikbaar. Uitstekend .. grappa .. van carobs bereid door Ana! De ideale bestemming om te genieten van de vakantie in volledige ontspanning. Absoluut een aanrader!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Ana Radić Bizjak Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Rogač heeft 14002 keer bekeken sinds 20.03.2017.