Appartementen Cvita Holiday Rogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 120 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

In Rogoznica, in de prachtige baai van Lozica, op 150 m van zee en strand, bieden wij u 6 exclusieve appartementen aan met een capaciteit van 2 tot 8 personen op een oppervlakte van bijna 5.000 m2. De appartementen bevinden zich in onze twee villa's, villa MARTINA (wit gebouw), 30 m van de zee en 50 m van het buitenzwembad, waar zich 2 comfortabele appartementen bevinden (A1 (85 m2, begane grond, 2 slaapkamers) en A2 ( 85 m2, eerste verdieping, 2 slaapkamers), en Villa DARIA (geel gebouw), 120 m van de zee en 20 m van het buitenzwembad, waar zich 4 appartementen bevinden (A3 (75 m2, begane grond, 2 slaapkamers), A4 (90 m2, eerste verdieping, 3 slaapkamers), A5 (45 m2, eerste verdieping, 2 slaapkamers) en A6 (100 m2, tweede verdieping, 4 slaapkamers)). De appartementen zijn uitgerust met airconditioning, Smart TV, WiFi-internet, een volledig uitgeruste keuken en al het andere dat nodig is voor een aangename en ontspannen vakantie. Naast de accommodatie bieden wij onze gasten het gebruik van het buitenzwembad met ligweide en een kinderspeelplaats geheel gratis aan. Welkom bij CVITA Vakantieappartementen in Rogoznica! :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering te bevestigen, dient u binnen 7 dagen na de bevestigde reservering een aanbetaling van 25% van het totale bedrag op onze bankrekening te hebben gestort. De rest van het bedrag, 75%, wordt bij aankomst contant betaald. Let op: betaling per credit/debit is niet mogelijk omdat wij niet zijn aangemeld voor deze service.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.8 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Haven: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
CVITA Vakantieappartementen zijn perfect voor een gezinsvakantie. Naast accommodatie bieden wij onze gasten het gebruik van een buitenzwembad met een ligweide en een kinderspeelplaats, zodat bijvoorbeeld terwijl ouders zonnebaden en ontspannen aan het buitenzwembad, hun kinderen onbezorgd kunnen spelen in het omheinde kinderbad. speeltuin onder toezicht van de ouders. Om uw vrije tijd te vullen en de schoonheid van Kroatië beter te leren kennen, kunnen wij u helpen bij het organiseren van boottochten, watersporten, uitstapjes naar de nationale parken Kornati en Krka, bezoeken aan UNESCO-steden met een groot cultureel en historisch erfgoed (Split, Trogir, Šibenik, Dubrovnik... .), vervoer van/naar de luchthaven van Split, restaurantreserveringen, boottochten en nog veel meer... Rogoznica is een perfecte plek en een uitstekend startpunt voor alle uitstapjes in de nabije en wijde omgeving.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Cvita Holiday
Martina Cvita Barun Aanbieder vanaf 2010
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren in een kleine plaats aan zee genaamd Rogoznica, de mooiste plek ter wereld :) Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe culturen, nieuwe ervaringen op te doen, dit zijn de redenen waarom ik dit werk graag doe. Het belangrijkste motto van mijn familie en mij is om te proberen het verblijf van elke gast in Kroatië zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom bij CVITA Holiday Apartments!

De advertentie Appartementen Cvita Holiday heeft 14655 keer bekeken sinds 09.03.2021.