Appartementen JanjaRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Janja in Rogoznica biedt accommodatie van type appartementen en kamers. Wij zijn gevestigd in de directe nabijheid van de zee in een rustig deel van het verkeerslawaai. Appartementen hebben een prachtig uitzicht op zee en zijn ideaal voor gezinsvakanties. Vanaf ons zandstrand bereikt u het centrum voor 15-20 minuten lopen. Welkom bij ons.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd is achter 14 ha vertrek tot 10 uur De kosten van Boravisba zijn bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 1 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We bieden je een leuke welkom en mogelijke fietsverhuur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Janja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kraków,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Onvergetelijke momenten

We brachten bijna twee weken door in de villa van Janja met vrienden. Bij aankomst stond de eigenaar ons op te wachten, die ons zonder problemen eerder binnenliet dan we hadden afgesproken. Er stond water, sap, bier op ons te wachten in de koelkast zodat we onze dorst konden lessen na een vermoeiende reis. Rogoznica is een geweldige plek voor een familievakantie. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 3 minuten van het appartement. Het is echter niet alleen de plek die telt, maar ook de mensen die het creëren. De eigenaar van de appartementen, mevrouw Mladenka, is een geweldige, behulpzame en begripvolle persoon. We zijn al meerdere keren in Kroatië geweest, maar voor het eerst ontmoetten we onderweg zo'n open en aardige gastvrouw, die ons veel steun en hulp toonde, bijvoorbeeld bij het regelen van autoreparaties of het kopen van lokale specialiteiten. Het huis was sprankelend schoon. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om te kunnen functioneren zoals thuis (en nog meer, bv. in de lades lagen verband, schoonmaakmiddelen, extra kussens, wasknijpers, doeken, sponzen, enz.). De kamers waren zeer comfortabel en handig. Allemaal ingericht in een moderne stijl. Het uitzicht vanaf het balkon was adembenemend. De eigenaar zorgde voor ons als haar vrienden, ze gaf ons haar fietsen en zelfs een SUP-board, zonder er iets voor terug te verwachten. Snoepjes lagen altijd op de kinderen te wachten. Mevr. Mladenka nam afscheid van ons met door haar bereide specialiteiten. Vakanties die hier worden doorgebracht, zullen nog lang in ons geheugen blijven. Heel erg bedankt voor deze prachtige momenten!!! Catharina met familie en vrienden

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Targanice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2022
Een heerlijke plek voor een vakantie

Ik wil graag mijn mening delen over ons verblijf in het Janja appartement in Rogoźnica. Ik heb de gelegenheid gehad om deze plaats twee keer te bezoeken, en beide keren waren zeer tevreden. Gedurende de hele vakantie konden we rekenen op de hulp van een zeer aardige gastvrouw, die er alles aan deed om ervoor te zorgen dat we niets zouden missen en bovendien de sympathie van onze kinderen won met kleine snoepjes. Maar ook zonder dat vonden de kinderen haar erg leuk. Het huis is zeer netjes en verzorgd, afgewerkt in een moderne stijl, de keuken is voldoende uitgerust - hoewel er misschien niet genoeg ruimte is voor mensen die de rol van mediterrane kok willen vervullen. Badkamer klein maar acceptabel. Het huis ligt dicht bij de zee, in een zeer rustige omgeving. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de zee en het is eigenlijk een uitzicht op de zee, niet zomaar een stukje zee dat ergens achter een rij huizen vandaan komt. Opgemerkt moet worden dat het huis zich op de tweede rij van de zee bevindt - het wordt gescheiden door de enige rij exclusieve villa's direct aan zee, die de sfeer van de plaats niet verstoren. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 5 minuten lopen. De ruimte rond het gebouw is heel intiem. Het is geen landgoed van vakantiehuizen, maar een woonwijk. Ik denk dat het een perfecte plek is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek weg van de drukte van de stad, die de mogelijkheid biedt om te profiteren van warme avonden of stevige ochtenden op het terras met schilderachtig uitzicht. Ik raad deze plek ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Mosonmagyaróvár,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Augustus 2022
Uitstekende rust

Mooi appartement met een prachtig uitzicht op zee. We werden verwelkomd door een zeer vriendelijke gastheer met een glimlach. We waren verdwaald bij aankomst, hij hielp meteen. Het strand is dichtbij, het is rustig, gezinsvriendelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mladenka Mršić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Janja heeft 47901 keer bekeken sinds 02.05.2018.