Appartementen PrcelaRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Prcela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Lviv,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Prcela, Januari 1970
over vakantie in Croata

De appartementen locatie is geweldig. Zeer ruime kamers. De volledig ingerichte appartementen hebben een eigen ingang, evenals gratis WiFi. Zeer schone appartementen. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Het is zeer rustige plek, maar er is hier alles wat je nodig zou hebben. Slechts 30 meter van een kiezelstrand en mooie zee. Balkon en kamers met uitzicht op zee. Vriendelijke eigenaren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Bielsko-Biała,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Prcela, Juli 2015
De beste vakantie!

Voor de appartementen van de heer David Prceli kwam heel toevallig. Sinds 2005 gaan we op vakantie naar Kroatië in 7 mensen, altijd in het donker. Echter, dit jaar onze groep gegroeid van 6 personen of waren er 13. Vind de locatie voor een dergelijke groep in het donker is onwaarschijnlijk, vooral in juli. Daarom hebben we besloten om iets op het internet te boeken. Ik schreef voor veel mensen, maar niet alle kreeg een antwoord. Als je al hebt wat, helaas bleek dat de appartementen al gereserveerd. Dat was ook het geval. Echter, de Heer, die antwoordde dat hij al heeft, helaas, al geboekt, vertelde me om gewoon appartementen Prcela. We keken ze onder de link podesłanym door hem en besloten dat ze voor ons in de tijd. Ik heb nog nooit in Zečevo Rogoznicko geweest, omdat we niet weten of de stranden zijn zo mooi als degenen die het plezier van het zien van in voorgaande jaren hadden. Coming to Zečevo Rogoznicko niemand van ons wist wat te verwachten. Echter, toen we daar aankwamen okazło dat de appartementen zijn nog mooier dan de foto's. Alles is er schoon en netjes. Het is duidelijk dat de eigenaren zorg over is dat mensen die gebruik maken van hun diensten, voelen hun best en het was hun onvergetelijke vakantie. We ontbrak voor niets. De heer David is een zeer mooie en vriendelijke eigenaar. Als je hulp nodig hebt, zal hij zeker helpen. We hadden geen problemen met iets. Ik kan eerlijk zeggen dat dit was onze beste locale tot nu toe. Voor 10 jaar rijden op Kroatië en ik ben nog nooit zo blij met de plaats waar ik woonde voor een periode van mijn verblijf in Kroatië geweest. Het strand is zoooo dicht, is mooi en rustig. Ik kon schrijven over de voordelen van deze plaats voor altijd, maar ik weet dat ik zelden wie wil zo veel meningen te lezen. Kortom, het Zečevo Rogoznicko is een zeer mooie bestemmingen in Kroatië en ALS er al u kiest om ergens anders, maar voor APPARTEMENTEN PRCELA!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Prague,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Prcela, Juni 2015
Prachtig appartement

We verbleven in dhr. Prcela appartement voor een 14 dagen. Het was geweldig. Alles was schoon! Strand ligt op slechts 1 minuut lopen. Het is een kristalheldere zee. Er is koffie bar in de buurt. Strand is niet groot, maar het is geweldig. Appartement ligt dicht bij Nationaal Park Krka watervallen en Sibenik. Ik verbleef in juni en nu zal ik het boek in september, maar alleen voor mij en mijn man voor 7 dagen. Dit appartement is 100 x beter dan op de foto's! Zeer aan te bevelen deze appartementen en de heer Prcela als gastheer!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
David Prcela Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Positieve persoon :) Vind je om nieuwe mensen te ontmoeten!

De advertentie Appartementen Prcela heeft 9919 keer bekeken sinds 10.11.2014.