Appartement KathaRovanjska - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in het rustige toeristische stadje Rovanjska. Katha appartement is modern en comfortabel ingericht. Geniet van aangename zomeravonden, nabijgelegen restaurants of barbecue in uw eigen tuin. Er zijn excursies naar verschillende nationale parken beschikbaar: Starigrad Paklenica, Plitvicemeren, Kornati-eilanden, Zrmanja-rivier, Nationaal park Krka, prachtige Lunjski-olijftuinen op het eiland Pag, etc.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot is 20% van de totale prijs, te betalen op de bankrekening. De rest van het bedrag moet bij aankomst worden betaald. De reservering van het appartement wordt bevestigd door de aanbetaling. Aankomsttijd is vanaf 15:00 uur, vertrektijd is tot 10:00 uur. Verblijfsbelasting is niet inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 90 m
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 8 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Nationaal Park: 9 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Katha
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Rustige en ontspannen zomervakantie

We brachten onze zomer door in appartement Katha in juli. We werden begroet door een zeer vriendelijke gastvrouw, mevrouw Dubravka, die tot uw dienst maar onopvallend is. Het appartement is erg netjes, met alle benodigde apparatuur, en we werden begroet met een koud drankje (bier, water, sap) en zelfgemaakte vijgenjam in de koelkast. Een grote, prachtig ingerichte tuin met een barbecue, een betonnen bank, ideaal voor avondbijeenkomsten en een zonnedouche. Het strand ligt op vijf minuten lopen van het appartement en er zijn genoeg plekjes in de schaduw. Drie cafés, twee winkels, twee bakkerijen, de lokale bevolking verkoopt groenten en fruit op het strand. Een ideale plek voor een bezoek aan Velebit, Paklenica National Park. Boottochten van Starigrad Paklenica naar de Zrmanja-kloof en naar Novigrad.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
75248 Ölbronn,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2018
Ontspannen vakantie

Het appartement is gunstig en rustig gelegen. Het is slechts een paar minuten naar het strand. Er zijn 2 kleine winkeltjes in de buurt en 2 goede restaurants. De kamers zijn modern, schoon en goed onderhouden. Zelfs het buitenterrein met grill en mooie stoelen nodigt uit tot verpozen. Excursiebestemmingen naar Zadar en Sibenik en naar verschillende nationale parken worden aanbevolen, Ook bekend in het Velebit-gebergte via de Karl May-films. We hebben ons altijd heel comfortabel gevoeld en zullen zeker terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Unterreichenbach,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, Juni 2019
Leuke vakantie in Rovanjska

We zijn 6 keer in Apartman Katha in Rovanjska geweest en hopen dat het de 7e keer is in 2020. Alleen dit is het bewijs dat u zich hier thuis kunt voelen. We vinden het heerlijk om hier te zijn en voelen ons erg op ons gemak. De accommodatie is schoon en voldoet aan alle verwachtingen, maar in het zuidelijke klimaat breng je veel tijd door in de nette buitenkant.Verschillende plekken om te zitten en een grill nodigen uit om te blijven hangen, maar ook een FS-apparaat is aanwezig en toont ook Duitse kanalen. Bijzonder opmerkelijk is de gunstige ligging van het pand, het is slechts een paar stappen naar de badzone, er zijn ook twee kleine supermarkten in de directe omgeving en degenen die niet willen koken hebben twee goede restaurants binnen handbereik. Voor verkenningen met de auto is de transportverbinding van groot voordeel, dus u kunt de kustweg gebruiken die door Rovanjska naar het noorden leidt, de snelwegingang gebruiken aan de rand van Zagreb of Split of op de landweg naar Zadar, ongeveer 30 km verderop, met een veerhaven en mooier Rijd door de oude stad. De weg landinwaarts is ook interessant, omdat je het Velebit-gebergte kunt bereiken, dat parallel aan de kust loopt. De filmlocaties voor de Karl May-films uit de jaren 60 zijn daar bijzonder interessant. Er zijn ook verschillende nationale parken binnen handbereik, en na een enerverende dag kom je graag terug naar je goed onderhouden huis en geniet je van een glas rode wijn terwijl je in de tuin zit. Dit trouwens zonder veel toeristen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Dubravka Daubner Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartement Katha heeft 15746 keer bekeken sinds 16.02.2020.