Appartementen ZubakRovanjska - De regio van Zadar

prijs vanaf € 200 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rovanjska en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Prachtige Rovanjska is gelegen in de baai aan het einde van het Velebit kanaal, bij Zadar. De nabijheid van Velebit verrijkt deze plek zijn parken, grotten, wandelpaden en fietsroutes. rijkdom Modric grot aan de voet van de Velebit, en de kerk van St .. George in het hart van de stad is de oude Kroatische religieuze architectuur. In de omgeving is het Nationaal Park Paklenica 8 km, Plitvice Lakes National Park ongeveer 95 km, en het Nationaal Park Krka in de afstand is ongeveer 85 km. De appartementen zijn gelegen op 200 meter van het busstation, op 400 meter van het strand, op 30 km van de luchthaven en de haven van Zadar. Het terras biedt een adembenemend uitzicht over de zee en vooral de prachtige zonsondergang. De appartementen zijn modern en volledig uitgerust.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Model betaling - bij reservering betalen 30% van de prijs, en de rest contant bij aankomst. BTW is inbegrepen in de prijs. Aankomsttijd is op zaterdag van 13:00 - 18: 00u, en het tijdstip van vertrek op zaterdag tot 10: 00u.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 400 m
  • Nationaal Park: 6 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zubak
Tea Zubak Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Rovanjska is een klein dorpje gelegen aan de rand van het Velebit kanaal, in een baai waar de continentale en zeelucht mix, in de buurt van 3 natuur: Telačćica, Lake Vrana en Velebit, en 5 nationale parken: Kornati, Noord-Velebit, Plitvice Meren, Paklenica en Krka. Travel is een oase die haar bezoekers in een echte Dalmatische sfeer biedt een rustige en aangename vakantie.

De advertentie Appartementen Zubak heeft 9143 keer bekeken sinds 06.06.2017.