Appartementen Marija i MartinRuskamen - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ruskamen en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen Mary en Martin bevinden zich in een kleine toeristische plaats Ruskamen, gelegen aan de oever van de prachtige Riviera Omis. Het huis is gelegen boven de doorgaande weg, in een zeer rustige buurt. Ongeveer 200 meter onder het huis is prachtig kiezelstrand met een natuurlijke schaduw van pijnbomen. Stranden zijn gemaakt van kleine steentjes en ze zijn volkomen veilig voor kinderen. Op de binnenplaats is een barbecue die beschikbaar is voor alle gasten. Het huis is bereikbaar met de auto. Parkeergelegenheid voor de gasten bevindt zich naast het huis. Winkels, bars en restaurants liggen op 80 meter van het huis. Wij bieden u een goede vakantie door de kristalheldere zee, strand met ideale omstandigheden voor windsurfen, en voor de avontuurlijke is er de mogelijkheid van gratis klimmen en raften op de nabijgelegen rivier Cetina (5 km). Andere schoonheden en mysteries van deze uitzonderlijke plaats je jezelf ontdekken en vinden de reden van uw re-aankomst, evenals vele van onze lange tijd vrienden. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot zoals afgesproken. Bij voorkeur is het tijdstip van vertrek tot 11.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 35 km
  • Sportactiviteiten: 80 m
  • Discotheek: 30 km
  • Casino: 26 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
mogelijkheid om kajaks, boten en jetski's, raften, georganiseerde boottochten naar de nabijgelegen eilanden, mogelijkheid tot vrij klimmen (speciale korting voor klimmers huren :)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marija i Martin
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Lublin,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Marija i Martin, Juli 2016
rustige plek

Ik zou mensen met kinderen die op zoek zijn naar rust en niet overvol stranden aanraden. Stad b.mała maar met een zeer goed gevulde winkel en een restaurant. De afstand tot het strand ongeveer 200 - 300 m., Afhankelijk van welk strand u kiest. Meestal rotsachtige strand, kleine delen van gravel, zeer rustig en niet druk, het water mega transparante (aanraden om het duiken masker). Als u een vrij rustige kun je naar Makarska, Baska Water etc. Ik adviseer ook een expeditie naar de top van de St. Jure, een onvergetelijk uitzicht en Split Omis en natuurlijk, een zeer mooie stad met vele attracties. Accommodatie zeer schoon en goed onderhouden, uitgerust met alles wat nodig is, geen tv, maar er is WI-FI, hadden we een appartement A2 + 2 met een zeer groot balkon en een geweldig uitzicht op de zee. Eigenaar erg leuk en gezellig, kunt u eenvoudig communiceren zonder te weten Engels, over het algemeen rondom erg aardig en beleefd, zou ik van harte aanbevelen. Rudi bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Warszawa,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Marija i Martin, Juli 2016
rustige vakantie

Ik zou aanraden voor mensen die op zoek zijn naar rust. Intiem en schoon strand, mooie rotsen, je hoeft niet een paraplu te dragen, want je kunt verstoppen in de schaduw van het verspreiden van dennen. Er is een douche op het strand. Gastheren zijn erg mooi en je kunt alle onderwerpen praten. We spraken in het Engels, maar Kroaten veilig kan krijgen spreken in het Pools. Kamers schoon, netjes. We hadden 2 kamers voor 2 personen, samen met een goed uitgeruste keuken en badkamer, de kamers zijn voorzien van een groot balkon met uitzicht op de zee. Aan de achterzijde van het huis is op de bergen. Barbecue in de tuin. Ik zou het nemen van een aantal gerechten uit de Poolse, want Kroatië is duur. In de buurt is er een pizzeria. (Smakelijke pizza). Als je moe bent van vreedzame idylle, dan kunt u met de auto naar Omiš (ong. 6 km). Het is een charmante toeristische stad met een groot strand (en hier heb je paraplu's). We waren in de Krka National Park, Split, Trogir en Dubrovnik. Het eerste moment is verrassend omdat de oprit naar het huis is veel bergop. We maakten het. Fijne vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Apartmani Marija i Martin Šaravanja Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Marija i Martin heeft 27679 keer bekeken sinds 16.02.2015.