Appartementen RužaSabunike - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sabunike en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Vrijstaand huis verdeeld in 3 studio-appartementen, omgeven door groen in een rustige toeristische nederzetting Sabunike. Compacte en uitgeruste appartementen zijn geschikt voor gezinnen, ouders met kleine kinderen en alle natuurliefhebbers en vakantiegangers aan zee. De twee suites op de begane grond zijn verbonden met het terras, dat de perfecte keuze zal zijn voor twee gezinnen die samen van de vakantie aan de kust willen genieten. Het huis ligt op minder dan 5 minuten lopen naar de zee en het centrum van het dorp, zodat u het strand, winkels, restaurants en cafés kunt bereiken zonder een auto, op slechts een korte wandeling. Het huis beschikt over een ruime binnenplaats en een groene omgeving aan de voorkant van het huis, die een buitenspeeltuin vormen. Elk appartement heeft een overdekt terras met een open uitzicht op de omliggende natuur en de zee, waar u direct van de drukte kunt genieten van de zeewind. Aan de voorzijde van het huis is er gratis parkeergelegenheid voor de gasten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vanwege de voorbereiding van de appartementen voor uw vakantie, is de ideale aankomsttijd tussen 14 en 18 uur. Om het appartement op tijd klaar te maken voor de volgende gasten, zou hetzelfde moeten vertrekken voor maximaal 10 uur. Voor tijdige boeking van de aprtaman op de gewenste termijn, gelieve ons op tijd te contacteren. Om de gewenste tijd te reserveren, moet u een voorschot van 100 euro betalen, terwijl de rest van het bedrag bij aankomst in het appartement wordt betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 6 km
  • Treinstation: 18 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Discotheek: 6 km
  • Nationaal Park: 27 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De ruime tuin van de accommodatie beschikt over een barbecue en een overdekte tuin waar u kunt ontspannen en genieten van barbecuespecialiteiten in de buitenlucht.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ruža
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Vestec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 1997
Appartementen Růža

Hallo, ik was hier lang geleden als kind bij mijn ouders. Het was in 1997 - begin juli. Ik was 6 jaar. Nu dit jaar, na 23 jaar, was ik hier in Sabunike om te zien. Ik geloofde niet met mijn ogen dat Apartmani Růža zijn Ik herinner me van kinds af aan dat we boven in een appartement naast de trap woonden, onder ons woonde een huisvrouw met haar kleindochter, ze was een heel aardige dame en ik herinner me ook dat ze ons (kinderen) snoep in het appartement heeft achtergelaten. mooi en ik zou dit aan anderen aanbevelen :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Goede dag, Bedankt voor je lieve woorden. We zijn blij dat je ons leuk vond en dat je leuke jeugdherinneringen hebt. Welkom weer bij Sabunike. Van harte, Appartementen Ruža

Iva Kožić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Tsjechisch,
De advertentie Appartementen Ruža heeft 29469 keer bekeken sinds 23.06.2019.