Appartementen KolićDugi otok Savar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 72 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen met airconditioning, direct aan zee gelegen met uitzicht op zee. 1e verdieping, AP4 2, oppervlakte ca. 60 vierkante meter, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een extra bed voor 1 persoon, woonkamer met keuken en eetkamer, bank, tafel en stoelen, fornuis, oven, koelkast met vriesvak, badkamer (bad, toilet) , balkon ca. 10 vierkante meter. Zolder, AP4 2, grootte ca. 55 vierkante meter, 2 kamers met een tweepersoonsbed en een extra bed voor 1 persoon, woonkamer met keuken en eetkamer, bank, tafel en stoelen, fornuis, oven, koelkast met vriezer, badkamer ( douche, toilet), balkongrootte ca. 10 vierkante meter. begane grond, 1 AP studio voor 2 personen, grootte ca. 30 vierkante meter. Woon- en slaapkamer met keuken en eetkamer: tweepersoonsbed, bank, keuken en eetkamer, tafel en stoelen, fornuis, oven, koelkast met vriesvak, badkamer (twc), terras van ca. 10 vierkante meter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen, ongeveer 30% van het totale bedrag. Inchecken: vanaf 16:00 uur Uitchecken: tot 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 50 m
  • winkel: 4 km
  • Restaurant: 4 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Ligplaats voor de boot op aanvraag. Alle appartementen hebben internet (wifi). Huisdieren zijn welkom in de twee grotere appartementen! Onze gasten kunnen kajaks voor 2 personen en SUP-boards huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kolić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Weißenhorn ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2022
Heerlijke vakantie in het paradijs

De ligging van het appartement is een droom! Direct aan zee, super rustig en je hebt een fantastisch uitzicht vanaf het balkon! De verhuurder woont beneden in het huis stoort je helemaal niet! Super aardig, behulpzaam en af en toe verrast met een BBQ. We hebben echt genoten van onze tijd daar en zouden terug gaan in een hartslag. We waren maar met z'n tweeën in het appartement, stel met kinderen ook oké.. Om te winkelen en uit eten te gaan, moet je naar andere plekken, maar dat weet je van tevoren al.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Gniezno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2020
Feestdagen 2020

Fantastische plek. Kalme stilte zeedolfijnen. PARADIJS. De gastheer geeft om de gasten, een plek voor mensen die van de natuur houden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sandra Kolić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Kolić heeft 82602 keer bekeken sinds 14.05.2014.