Appartement Gaga Split - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartement Gaga is gelegen in een rustig deel van de stad Split in een gebouw op de zevende verdieping met lift en balkon met uitzicht op de zee in de buurt van het strand en alle andere faciliteiten. Het heeft het voordeel van gratis parkeren voor de deur van het gebouw. Er is ook een grote speeltuin voor kinderen en parken, evenals de nabijheid van winkels binnen 2 minuten. Zeer goede verbindingen met het openbare busstation en het station ligt op 2 minuten van het appartement. Het prachtige strand van Trstenik in de buurt van het Raddison Blu Hotel en het strand van Žnjan en Bačvice liggen op slechts een steenworp afstand. Het ziekenhuis van Križine, universiteiten en faculteiten zijn allemaal in 10 minuten te bereiken. Loop het centrum van de stad in en bekijk ons ​​paleis van Diocletianus en onze Marjan, van waaruit je de hele SPLIT kunt zien. Het appartement is geschikt voor 3-4 personen en heeft alles wat je nodig hebt van het klimaat. Internet. . wassen. . cuisine. . koelkast met vriesvak. . tv. . balkon. . ijzer. . wasserij ... beddengoed ... handdoeken. . baden. . zepen. Supermarkt LIDL werkt elke dag gezien vanaf het balkon.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De zending wordt beschouwd als een gereserveerde betaling van 20 procent van de prijs van minimaal 100 euro. De eigenaar kan na 13.00 uur binnengaan en op de dag van vertrek tot 10.00 uur vertrekken. Voor informatie of vragen kunt u altijd een vraag sturen naar een e-mail die vaak gedurende de dag wordt gecontroleerd. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs Bij aankomst in het appartement, aarzel niet om ons te contacteren voor uw E-visitor registratie, die voor dit doel wordt gebruikt en automatisch wordt verwijderd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.5 km
  • Strand: 1.1 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 60 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 22 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 50 m
  • Casino: 300 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
op verzoek kunt u aangeven of u wilt dat wij bij u aankomen op een luchthaven, bus- of treinstation met onze partners die hebben besloten dit te doen. We kunnen aanbevelen waar te eten in de stad en naar welke excursies te gaan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Gaga
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Žminj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Gaga , Juli 2018
Geweldige accommodatie in Split

Appartement Gaga ligt op een zeer goede locatie in Split. In de buurt van winkels is gratis parkeergelegenheid achter het gebouw. Het strand heeft 15 minuten en we lopen meestal op het strand. In ons appartement voelden we ons thuis dankzij de aardige en mooie huishoudster Fani die ons alles voorbereidde dat we nodig hadden voor een ontspannen en plezierige vakantie. Dit is de beste accommodatie waar we in hebben verbleven en we zullen zeker terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BEDANKT

Mijn lief, bedankt voor de beoordeling, jullie zijn allebei een genoegen in elk opzicht. Je kwam hier altijd :-) Geweldig groet team !!!

Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Gaga , Juli 2018
Prezadovljna

De zelfgemaakte soort en vriendelijk. Altijd beschikbaar wat nodig is. Mooi appartement, balkon prachtig uitzicht. Zeer tevreden

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BEDANKT

Pipi, bedankt voor de beoordeling :-) jullie waren uitstekend :-)

Postojna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Gaga , Juli 2018
Mooi appartement met geweldige locatie

We hebben dit appartement voor één nacht geboekt tijdens het Ultra Europe-festival. We waren verrast door de zeer lage prijs in vergelijking met andere appartementen in deze periode. Het appartement bevindt zich op een goede locatie - aan de voorkant heeft u een levensmiddelenwinkel en een busstation van waaruit de bus u in korte tijd naar het centrum brengt. Gratis parkeergelegenheid naast het appartement. 15 minuten lopen scheidt je van het strand. Appartement is leuk, nieuw en schoon. Maar kers op de top ontmoette de eigenaar, mevrouw Fani Bosnjak. Ze is zo'n lief, aardig en aardig persoon met een groot hart. Ze bood ons een rit aan naar het Poljud stadium en legde uit en gaf ons informatie over alles wat we moesten weten over de stad. Ze zorgt echt voor haar gast en zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen tijdens een verblijf in haar appartement. Dit appartement aanbevelen. We zullen het zeker weer boeken als we de volgende keer naar Split gaan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

dank je SPAM voor een leuke recensie. Ik zal je graag opnieuw verwelkomen wanneer je onze stad Split wilt bezoeken. Ik zei je dat je tevreden was. Goede groeten aan het hele team !!!

Fani Bošnjak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Gaga heeft 16457 keer bekeken sinds 09.06.2018.