Appartement ZiA Split - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Apartment ZiA ligt in Split, op slechts 1 km van het paleis van Diocletianus, onder de bescherming van UNESCO. ZiA biedt accommodatie aan de kust met een terras van 30 m² en tuinmeubilair. De accommodatie met airconditioning ligt op 10-15 minuten lopen van het strand van Bacvice en op 500 meter van het strand Firule. Satelliet-tv is beschikbaar. Wat parkeren betreft, is er gratis openbare parkeergelegenheid op slechts een paar meter afstand van het appartement. Het appartement heeft 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een oven, een koelkast, een koffiezetapparaat, een magnetron en een waterkoker. Toiletartikelen, een wasmachine en een haardroger zijn aanwezig. Het appartement is gelegen in een rustige buurt waar u kunt ontspannen en genieten. Zeer rustige buurt, geen geluidsauto of straat. Het café, de supermarkt en het busstation liggen op slechts 1 minuut afstand van het appartement (bus nummer 18).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
betaling: 50% reservering op een bankrekening (in kunas of buitenlandse valuta), de rest bij aankomst in het appartement. Aankomst- en vertrektijd: Check-in is 15 uur Uitchecken tot 11 uur (of op afspraak en iets langer, als er geen nieuwe reservering is op de dag van vertrek)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 23 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement ZiA
Zvonimir & Andrea Novakovic Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Info en boeking: ziaapartmentsplit @ gmail. com 385955256105

De advertentie Appartement ZiA heeft 10342 keer bekeken sinds 16.07.2019.