Appartement Gabrijela Split - Regio Split

prijs vanaf € 110 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartement Gabrijela beslaat 110 m3 op de eerste verdieping van het huis op Brda. Het bevindt zich naast de bushalte die u 5 tot 10 minuten naar het centrum of het dichtstbijzijnde strand brengt. Het appartement is perfect voor groepen of gezinnen met kinderen. Het bestaat uit een grote woonkamer die is verbonden met keuken en eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en twee balkons. De eerste kamer met een tweepersoonsbed heeft een badkamer met een douche in de kamer, de andere kamer is getrouwd en de derde kamer heeft twee eenpersoonsbedden. Het appartement heeft ook een slaapbank voor twee personen in de woonkamer. Het oostbalkon met tafel en stoelen is ideaal voor zomergeluk met elektrische barbecue en entertainment op zomernachten. De keuken is volledig uitgerust met apparatuur en gerechten. Internet en smartTv met satelliet, en het gebruik van wasmachines en vaatwassers zijn inbegrepen in de prijs. Aan de voorzijde van het appartement is er een winkel en een bakkerij. Het Kaufland-centrum ligt op 5 minuten lopen en er is een wisselkantoor. De Mall of Split ligt op 1 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling kan worden gedaan in het appartement of door te storten op het account van de eigenaar. Vooruitbetaling wordt vooraf gedaan en bedraagt 30 procent van de reservering. Vertrek tot 10.00 uur Aankomst van 15 tot 16.00 uur, afhankelijk van de beschikbaarheid van de faciliteit. Kuuroorden zijn toegestaan. Geluid is toegestaan tussen 23.00 en 07.00 uur. Roken is binnen de faciliteit niet toegestaan. Dieren zijn niet toegestaan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 14 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief alle linnengoed en dekens, grote en kleine handdoeken, shampoo, douchegel, handzeep, toiletpapier, afwasmiddel voor vaatwassers, afwaspannen, waspoeder, gebruik van servies en kookpotten. In het appartement heb je ook strijkijzer, haardroger, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en mixer en smoothie maker. Een stadsbus stopt voor het appartement en brengt u naar alle belangrijke plaatsen voor 5-10 minuten. Het appartement is zeer ruim en stelt u in staat om u thuis te voelen zonder onnodige bagage mee te hoeven nemen. Ideaal voor een vakantie en genieten van een feest met familie of vrienden weg van het lawaai van het centrum van Split. Gratis parkeren voor de deur van het appartement is een extra gemak.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Gabrijela
Marina Djirlić Lunić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Gabrijela heeft 14784 keer bekeken sinds 25.07.2018.