Appartementen BrugiSeget Vranjica - Regio Split

prijs vanaf € 49 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Seget Vranjica en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Bij Brugi voel je je thuis. De sfeer en uitrusting zijn voldoende voor ontspanning en rust. Alles is eenvoudig, netjes en nieuw ingericht. Appartement Brugi A6 is ideaal voor een gezin van vier, want het heeft twee tweepersoonskamers en zes gasten blijven ongestoord vanwege de slaapbank in de woonkamer die is verbonden met het terras waar een tuintafel met stoelen en barbecue staat voor gezelligheid en ontspanning. Op het terras zijn ligstoelen geplaatst, zodat u kunt genieten van een vrij uitzicht op de zee en de eilanden, evenals zonsopgangen en zonsondergangen. Er is ook een garage die is ontworpen voor één auto. Appartement A3 heeft een tweepersoonsslaapkamer en een slaapbank in de woonkamer die verbonden is met de keuken. Het biedt de mogelijkheid om 3 gasten te verblijven. De barbecue bevindt zich in het onderste deel van het huis. Gasten hebben de mogelijkheid om hun auto op het erf te parkeren. Het kan ook in zijn geheel gehuurd worden. Heeft u een groot gezin of bedrijf, dan is er de mogelijkheid om beide appartementen te huren. Alles bij elkaar, de beste !!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het is mogelijk om een appartement te boeken na voorafgaand contact via e-mail. Op dezelfde manier maken we afspraken over uw aankomst of vertrek. Het bedrag van het voorschot wordt betaald door overmaking, 30% van de totale prijs. Na ontvangst van de bevestiging van uw betaling is de gevraagde datum gesloten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot, verminderd met de kosten van de bankdienst, wordt alleen gerestitueerd als de gast zijn verblijf in realtime annuleert. Neem contact op met de verhuurder voor het annuleringsbeleid.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Vliegveld: 12 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst in het appartement wacht elke gast een gekoeld drankje. Als je nog meer mooie en onvergetelijke foto's van je vakantie wilt maken, kunnen we avonturen of transfers organiseren en een scooter huren die de mogelijkheid biedt om de plaats en zijn omgeving te verkennen. Profiteer van elk moment en beleef een onvergetelijke tijd, en wij helpen u daarbij.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Brugi
Nera Tešija Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte heren, Het is mij een genoegen dat u heeft besloten uw vakantie door te brengen in het Brugi appartement, de perfecte plek om te ontsnappen aan de levensstijl van de stad. Je hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van een rustige plek met lieve mensen. Dat is de reden waarom gasten terugkomen.

De advertentie Appartementen Brugi heeft 19868 keer bekeken sinds 10.06.2017.