Appartementen DijanaSeget Vranjica - Regio Split

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Seget Vranjica en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen Dijana zijn gelegen in het hart van Dalmatië, kleine en rustige toeristische stadje Seget Vranjica, gelegen op een mooi schiereiland. Trogir, stad onder bescherming van UNESCO is slechts 6 km, het oude Salona 25 km, 1700 jaar oude stad Split, de parel van het Kroatische toerisme 30 km. Highway (ingang Prgomet) op 30 km afstand is verbonden met alle bestemmingen in Kroatië. Appartementen Dijana biedt 4 wooneenheden, met een totale capaciteit voor 15 personen, met het oog op de zee is 50 m, en beveiligd overdekte parkeerplaats voor drie auto's en een garage voor één. Gelegen in het centrum van de stad, binnen een minuut of twee lopen er supermarkten, bars, restaurants met vis en vlees Dalmatische specialiteiten, en de promenade die langs de hele plaats. De kiezel-en kiezelstrand met schaduw, die geschikt zijn voor kinderen uit de buurt zijn ook een paar minuten lopen. In de buurt liggen ook sportfaciliteiten voor diverse sportieve activiteiten (tennis, basketbal, minigolf, ...), evenals paden geschikt voor joggen of fietsen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 50 m
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 800 m
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 50 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dijana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 16 reacties
Wrocław,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2018
We raden het aan!

Appartement zoals beschreven op een prachtige locatie - schoon, trim en modern. Vriendelijk, eigenaren helpen in verschillende situaties, Hier kunt u echt ontspannen. We komen graag weer hier aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Donji Miholjac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2018
A4

Het appartement is groot, mooi en opgeruimd; twee slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, groot balkon en badkamer (zoals op de foto's te zien). De eigenaren zijn erg aardig en meegaand. De winkel ligt op een steenworp afstand van het appartement. Het strand heeft een paar, het meest geschikt voor ons is het schaduwrijke strand dat op 10 minuten afstand van het appartement ligt. Mijn familie en ik zijn blij met de vakantie van dit jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Košice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2018
vakantie

De accommodatie was geweldig, schoon, wifi en airconditioning gingen uitstekend, geweldige en snelle communicatie met de eigenaar. We kregen ook aandacht van de vrouw des huizes en de smakelijke tomaten uit hun tuin, het restaurant bij de accommodatie, de winkel er tegenover. Ik waardeer de totale vakantie. Als er niets verandert, zullen we opnieuw een jaar zien. Goede avond

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Igor Teklic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Dijana heeft 39040 keer bekeken sinds 24.01.2014.