Appartementen MadjerSelce - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Madjer, eigendom van een familie Madjer, bevinden zich in Selce (Primorje-Gorski Kotar). De accommodatie is ver van het eerste strand 200m en 200m van het stadscentrum. Minimum aantal personen begenadigde eenheid 2 en maximaal 4 Gasten kunnen het balkon / terras, bestek en koken, televisie, internettoegang, beddengoed, handdoeken gebruiken. Adres: Marsala Tita 59b, 51266 Selce, Kroatië, telefoon: 385 98 871885 (Kroatisch, Engels). Selce - een kustplaats gelegen in een pittoreske baai, in de buurt van Crikvenica, 35 km ten zuiden van Rijeka op een van de mooiste delen van de Adriatische kust. De waterkant, diverse culturele, entertainment en sportevenementen (folklore, concerten, tentoonstellingen, showprogramma's, visserij festivals, sportvissen, etc.). , Schone lucht en heldere zee en moderne stranden voor meerdere jaren de Europese Blauwe Vlag, zal u een aangename en plezierige vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering wordt gedaan op een manier die 20% van de overeengekomen nachten betaalt op de rekening van de eigenaar. Het bedrag van het overeengekomen aantal overnachtingen te betalen bij aankomst. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie te verlaten voor 10.00 uur om te worden gereinigd en voorbereid voor andere gasten die komen nadat u en hebben het recht van toegang van 14 00 uur. . De prijs is inclusief gebruik van airconditioning, internet, parking. Boravišnja belasting is inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 25 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 375 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Madjer
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Marcali,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2023
Indrukwekkend

We hebben de best mogelijke accommodatie voor ons gevonden. Prachtig uitzicht, goed uitgeruste studio, zeer vriendelijke gastheren. Ik gun anderen zo'n welkom en ervaringen. Natuurlijk komen we terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Pozega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2023
Alle aanbevelingen!

Een prachtige plek en een nog mooier appartement met prachtig uitzicht op zee! De eigenaar is erg aardig en zorgt voor alles, hij bracht ons zelfs extra dekens als we het 's nachts koud hadden, wat ons natuurlijk erg blij maakte! Het appartement is van alle gemakken voorzien, mooi en schoon. Met een prachtig balkon en uitzicht op zee. De afstand van het centrum en het strand bedraagt slechts 5 minuten lopen. Alle lof en alle aanbevelingen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
DRAMLJE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2023
Gewoon prijzenswaardig

Tegelijkertijd huurden we appartement A4 en A2+1 (ID:45253) in het huis voor een paar dagen. Beide appartementen zijn uitstekend ingericht. Beide bieden een prachtig uitzicht op de zee. De eigenaren van Ana-Marija, Damir en ook Livio zijn erg vriendelijk en behulpzaam, bij elke afspraak vroegen ze ons of we nog iets nodig hadden. Er is parkeergelegenheid. Het stadsstrand ligt op 5 minuten lopen, evenals winkels, bakkerijen, buffetten... Het centrum van Crikvenica, waar u verse vis kunt halen, ligt op een aangenaam halfuurtje lopen. De omgeving was rustig. Als er een mogelijkheid is, komen we zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ana-Maria Mađer Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Madjer heeft 102388 keer bekeken sinds 12.02.2016.