Appartementen MojcaSelce - Kvarner

prijs vanaf € 70 per nacht
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Goed 3/5
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen in een rustige buurt van Selce met een prachtig uitzicht op het eiland Krk en Kvarner. De faciliteit is gelegen op 3 minuten van het centrum dat een verscheidenheid aan faciliteiten biedt: bank, postkantoor, apotheek, winkels, bars, restaurants ... Er is een grote tuin en een parkeerplaats op het terrein. Huisdieren zijn welkom. Het BLUE appartement bevindt zich op de zolder en biedt alle comfort van het appartement. Keukenapparatuur is beschikbaar (koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron ...). Op het balkon staan ​​tuinmeubelen en 2 ligstoelen. Het RED-appartement bevindt zich op de tweede verdieping en biedt alle apparatuur om uw vakantie aangenaam door te brengen. Keukenapparatuur is beschikbaar (koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron ...), op het balkon is er een tuinmeubilair en 2 ligstoelen. SIVI appartement is gelegen op de tweede verdieping, heeft een kleinere keuken met keukenapparatuur voor een aangenaam verblijf (koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron ...) en een kamer. Op het balkon staan ​​tuinmeubelen en 2 ligstoelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen van de appartementen worden gemaakt door het voorschot te betalen ten belope van 30% van de totale contractprijs op de bankrekening van de eigenaar van de faciliteit. Het resterende 70% contractgedeelte wordt contant betaald bij aankomst in het appartement. Tijdens een korter verblijf van drie dagen stijgt de prijs met 30%. Bij aankomst dient u persoonlijke documenten (paspoort / paspoort) in te dienen bij het VVV-kantoor en de PU. Aankomsttijd in appartementen is na 16.00 uur. De tijd van vertrek vanaf het appartement is tot 10:00 uur. Huisdieren zijn welkom omdat wij de hondenbezitters zijn, een Duitse herder genaamd Rex. Voor alle verdere informatie, neem dan gerust contact met ons op per e-mail of telefoon. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er is een kleine boot in ons bezit, waarmee we ons kunnen terugtrekken op enkele van de kleinere, afgelegen stranden die zich verspreiden rond Selca en Novi Vinodolski of naar een verborgen baai op het eiland Krk (maximaal 4 personen). In dat geval moet je alle voorzieningen nemen voor een aangenaam verblijf op het strand (koele drank- en voedselzakken, paraplu ...) omdat er geen cateringfaciliteiten zijn op deze locaties. Terugkeer op afspraak. De kustweg die Selce verbindt met Crikvenica, Dramalj en Jadran biedt een ideale wandel- of gezinsfietsroute, aangezien de hoogteverschillen minimaal zijn. Als je met de fiets komt, kun je het veilig opslaan in onze garage. Ideaal zijn ook routes voor lichte ochtend joggen door de zee of een beetje harder wandelen door het bos.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mojca
Opmerkingen
Goed 3/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Linz,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Ramp

De dame begroette ons vriendelijk, maar haar man kwam naar buiten en begon ons te beledigen en te zeggen "domme Bosniërs, hier is een barbecue, dus je kunt je kebab bakken", en hij wilde een gevecht beginnen en de politie bellen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Stuttgart,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2021
Loven

Mevrouw Milena, een geweldig persoon die ons vriendelijk en aangenaam verwelkomde, het appartement is schoon, netjes en modern uitgerust. Alles wat je nodig hebt voor één vakantie. Strand Bijna slechts 5 minuten lopen. . zoals we werden begroet door de gastheren, dus we werden hartelijk begroet. Ik kom hier volgende zomer graag terug.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Milena Saković Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens, Pools, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Het zal mij een groot genoegen zijn u te verwelkomen in uw huis, om een aangename vakantie door te brengen in ons kleine dorp. Tijdens mijn reizen, wandelen en landen heb ik veel ervaring opgedaan in de relatie van de gastheer met de gast en vice versa, wat me helpt om de ervaringen te gebruiken en nog beter te maken voor jou en mij. Met vriendelijke groeten, Uw gastheer Mojca

De advertentie Appartementen Mojca heeft 74466 keer bekeken sinds 21.06.2018.