Appartementen Villa PetraSelce - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen van verschillende grootte bevinden zich in een gezinswoning in een van de mooiere en rustigere straten van Selc, een nederzetting die deel uitmaakt van de stad Crikvenica, op slechts ongeveer 250 meter afstand of ongeveer 3-4 minuten lopen naar de zee en het strand. Het huis is heel gemakkelijk te bereiken en niet moeilijk te vinden, door na de bushalte de hoofdweg af te slaan in de richting van de zee. Het huis ligt op ongeveer 350 meter van het centrum van Selce, of ongeveer 5 minuten lopen, waar zich winkels, de Konzum-markt, het postkantoor, wisselkantoren, een apotheek, een toeristisch informatiecentrum, restaurants, koffiebars, banketbakkers en souvenirwinkels bevinden. , haven. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op ongeveer 200 meter van het huis, evenals een kleine winkel. Op ongeveer 100 meter van het huis is er ook een kleine kliniek, terwijl de toeristenkliniek en de eerste hulp zich in het centrum van Crikvenica bevinden. Het centrum van Crikvenica ligt op ongeveer 3 km afstand en is te bereiken via een promenade langs de zee zelf. Op het dichtstbijzijnde strand bevindt zich een duikcentrum met alle bijbehorende faciliteiten, op slechts ongeveer 250 meter afstand of 3-4 minuten lopen van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling van 30% van de totale prijs van de accommodatie vereist. Het resterende bedrag van de accommodatieprijs wordt bij aankomst en inchecken uitsluitend contant in het huis betaald. Gepubliceerde prijzen zijn geldig voor 4 of meer nachten. Voor 1-3 nachten, wat een uitzondering is wanneer dit acceptabel is, wordt de gepubliceerde prijs verhoogd: bij een verblijf van 1 nacht 50%, bij een verblijf van 2 nachten 30%, bij een verblijf van 3 nachten 20%. In onze appartementen is het tegen een meerprijs van € 10,- per dag mogelijk om een huisdier (max. 1 kleiner) te ontvangen, met strikte naleving van de huisregels voor het houden van huisdieren in de appartementen. Check-in: na 14.00 uur op de dag van aankomst, Check-out: tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Alleen gasten die in een bepaald appartement zijn geregistreerd, mogen in de accommodatie verblijven. Het verblijf of bezoek van gasten van andere appartementen in het huis of bezoek van andere personen aan de wooneenheden of de omgeving van het huis is niet toegestaan. Wij accepteren geen groepsreserveringen voor een verblijf in meerdere appartementen tegelijk.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Door betaling van het voorschot wordt het aanbod voor de gereserveerde verblijfsperiode aanvaard en wordt de reservering bevestigd. De rest van de prijs van het verblijf volgens het geaccepteerde aanbod wordt bij aankomst en inchecken uitsluitend contant aan het huis betaald. Wijzigingen achteraf aan het geaccepteerde aanbod en de bevestigde reservering voor de gereserveerde verblijfsperiode uit het aanbod zijn niet mogelijk. In geval van annulering van een bevestigde reservering om welke reden dan ook, bestaat het voorschot uit annuleringskosten aan de huurder voor de geannuleerde reservering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gratis onbeperkt gebruik van internet (Wi-Fi). De mogelijkheid om in het hoogseizoen tegen meerprijs gebruik te maken van het modern ingerichte en uitgeruste fitnesscentrum, alleen voor gasten van het huis. Buiten het hoogseizoen is het gebruik van het fitnesscentrum bij de prijs van het verblijf inbegrepen. De mogelijkheid tot gratis gebruik van de tuingrill in overleg met de eigenaar van het huis, met verplichte schoonmaak door de gebruiker na gebruik. Er is gratis parkeergelegenheid op de afgesloten, omheinde en bewaakte binnenplaats van het huis, die onder videobewaking staat, voor 1 personenauto per appartement. Voor elk extra voertuig is er de mogelijkheid om gratis te parkeren op de weg voor of nabij het huis. De mogelijkheid om transfers van en naar luchthavens te organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Petra
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petra & Dario Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Zorg voor je aangename verblijf in Villa Petra door je gastheren, zus Petra Jernmark en broer Dario Štrljić. Petra is hoogleraar Engels en Duits, Dario is een advocaat. We zijn sinds 2007 in het familiebedrijf. De jarenlange ervaring en positieve indrukken van onze voormalige gasten die bij ons terugkomen, zijn ook een garantie voor uw aangename verblijf in Villa Petra-appartementen.

De advertentie Appartementen Villa Petra heeft 116003 keer bekeken sinds 21.06.2015.