Appartementen DominaSevid - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sevid en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een huis op slechts 50 meter van de zee. Het bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer en in de woonkamer wordt de slaapbank omgezet in een bed voor nog eens twee personen . Het is uitgerust met een complete keuken, inclusief een vaatwasser, en in de badkamer is een vaatwasser. Wi-fi is gratis, de grote flatscreen-tv kan ongeveer 50-60 programma's bekijken. De faciliteit is voorzien van airconditioning (airconditioning). Op het terras staat een tafel met stoelen en een tweezitter voor een comfortabeler verblijf in de buitenlucht en een uitzicht op een tuin waar de gasten zelf de beschikbare groenten kunnen gebruiken tijdens het verblijf (tomaten, slapeper, vijgen ...). een grote open haard kan maaltijden van de grill vrij bereiden. Parkeren is naast het object (huis met twee particuliere huurappartementen) De gastheer bevindt zich in een nabijgelegen faciliteit en staat altijd ter beschikking van de gast

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Accommodatie is betaalbaar bij aankomst behalve betaling van de eerste dag van de accommodatie (vooruitbetaling), die moet worden betaald via een bankrekening (dit wordt bevestigd door de reservering). Aankomst in het appartement is vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek is het raadzaam om het appartement te verlaten tot 10.00 uur om u voor te bereiden op de volgende gasten)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Domina
Denisa Dolić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Domina heeft 16864 keer bekeken sinds 13.03.2019.