Appartementen Villa RenataSevid - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sevid en Regio Split!
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wat de betaling betreft, is een voorschot vereist. En het tijdstip van aankomst en vertrek is op afspraak. Bij de accommodatie krijgt u een welkomstdrankje. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar. De appartementen zijn uitgerust met alles wat voor u klaar staat. Tijdens uw verblijf nemen we u mee op een boottocht door de plaats en, indien gewenst, een duik in de oude stad van Trogir, die ook wordt beschermd door UNICEF. Op afspraak komen wij voor u na uw bad. In het oude Trogir is een zandstrand ideaal voor kinderen of zandspelletjes. We eren ook met één vismenu. Ik hoop je te zien en op je te wachten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Busstation: 20 km
  • Vliegveld: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Het huis ligt in een rustig deel van Sevid. Het bestaat uit vier van dezelfde appartementen die aan de oppervlakte verschijnen. Ze zijn gelegen aan zee, zodat vanaf het balkon er een prachtig uitzicht is op de zee en de eilanden. Er is geen weg voor het appartement, dus het is veilig voor kinderen. Naast de appartementen ligt een betonnen strand met trappen om de zee in te gaan, en op ongeveer 30 meter afstand ligt een kiezelstrand. Gasten hebben ook een grote parkeerplaats. Achter het appartement zijn er twee roosters met tafels en stoelen en dit terras heeft ook uitzicht op zee. Je hebt ook de optie van een buitendouche en vanwege de nabijheid van de zee kun je de hele dag genieten van badkleding. U hoeft niets anders te doen dan ons te bezoeken en een rustige vakantie door te brengen, weg van de drukte van de vriendelijke gastheren. Wij wachten op u!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Renata
Renata Vidović Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Renata heeft 9128 keer bekeken sinds 02.02.2020.