Appartementen SunagŠibenik - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Aangename, modern ingerichte Sunag-appartementen bevinden zich in een gezinswoning omgeven door een tuin. Ze bevinden zich in een rustige buurt van Šibenik-Vidica, op 15 minuten lopen van het stadscentrum. Het is geschikt voor een rustige vakantie en tegelijkertijd ligt het heel dicht bij de evenementen. Airconditioning (airconditioners en centrale verwarming), met satelliet-tv, wifi, kluis, wasmachines. De faciliteit omvat een ruim terras met tuinmeubelen, een apart gedeelte met een barbecue en gratis parkeergelegenheid. Eenkamerappartement van 40 m2 met een aparte ingang en een apart terras. Het is geschikt voor maximaal 4 personen en bestaat uit een slaapkamer, een functioneel ingerichte keuken met een woonkamer en een badkamer. Tweekamer appartement van 90 m2 geschikt voor maximaal 6 personen. Het bestaat uit 2 slaapkamers met balkon, een woonkamer met een balkon voorzien van tuinmeubilair, een moderne keuken, een badkamer met douche en nog een apart toilet. Afstand van het appartement tot: stadsstranden 2 km, Hotel Solaris en Aquapark is 3 km, NCP jachthaven 0,7 km, Nationaal Park Slapovi Krka

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Het minimum aantal nachten is 2 nachten, gelieve voor de aankomstdatum te betalen of contant te betalen op de dag van aankomst. Bij aankomst in het appartement moet u ons uw identiteitskaarten of paspoorten geven om u te registreren in de e-visitor. Wij geven u een factuur voor de accommodatie, die u volledig betaalt. De op de factuur vermelde accommodatieprijzen komen overeen met de officiële prijslijst. Het is ook nodig om een borg van 80 euro te betalen voor verzekering tegen schade aan de faciliteit, aan het einde van uw verblijf in onze faciliteit, als alles in orde is, zullen we hetzelfde bedrag aan u terugbetalen. Vanwege Covid voeren we een extra desinfectie uit van de hele faciliteit. Voor de eindschoonmaak van het gebouw brengen wij geen kosten in rekening, deze zijn bij de reguliere prijs inbegrepen. Wij zijn van mening dat appartementhygiëne normaal is en de basis vormt van kwaliteitsservice. De ideale aankomsttijd is 15.00 uur en de vertrektijd is 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het bedrag van het voorschot bedraagt 20% van het op de factuur vermelde bedrag van de verblijfsprijs. Als de gast de reservering binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, wordt de aanbetaling niet geretourneerd, anders wordt deze volledig geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 800 m
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 1.1 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 1.7 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beste gasten, De appartementen maken deel uit van ons huis, wij heten u welkom en geven u de sleutels van het appartement. Elk appartement heeft een kluis voor het bewaren van waardevolle spullen en het grote appartement met 4 sterren heeft een vaatwasser in de keuken. Het gehele pand is voorzien van centrale verwarming, geschikt voor verhuur en in de wintermaanden is er een koolmonoxidemelder aanwezig. Houd de ramen gesloten terwijl de airconditioning of verwarming aan staat. WI-FI draadloos internet is uitstekend en gratis. Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Parkeren kan op ons erf voor het appartement (er kunnen twee auto's geparkeerd worden), of parkeren op straat voor het gebouw voor nog eens drie auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan. Onze hond is reu en we willen geen problemen tussen onze hond en de hond van onze gast. Gebruik van reinigingschemicaliën die effectief zijn tegen het Coronavirus Het gastenverblijf wordt tussen elk gastverblijf gedesinfecteerd en wordt na de schoonmaak gesloten. Fysieke afstand alstublieft. Contactloos in- en uitchecken
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunag
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Orahovica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Appartement Sunag

Details van het object, afbeeldingen en locatie exact weergegeven op de advertentie. De faciliteit is schoon, netjes en de service van de gastheer op een hoog niveau. Object om aan te bevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
appartement A2 2

Beste Mirjana, Bedankt voor de vriendelijke woorden in je recensie. Ik wens je het allerbeste en kijk ernaar uit je weer te zien. Met vriendelijke groet, appartementen Sunag

Wrocław,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sunag, Augustus 2016
Sibenik Sunag voor 5 sterren

Het appartement volledig gevuld onze verwachtingen 100%. Zeer behulpzaam en professioneel gastheren. Appartement was ruim en volledig uitgerust. Zou het zeker aanraden !!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
appartementen SunAge

Bedankt voor de vriendelijke woorden, we kijken uit naar de volgende vergadering.

Nada Komadina Suliman Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Wij heten u welkom en danken u voor het kiezen van onze appartementen voor uw vakantie. Mijn familie en ik zal tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Neem dan contact met ons op voor alle adviezen en diensten aan de meeste tijd te krijgen op vakantie in de prachtige Sibenik. Wij verheugen ons op uw komst.

De advertentie Appartementen Sunag heeft 39286 keer bekeken sinds 02.04.2016.