Kamers MandićŠibenik - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šibenik en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Luxe kamers met een terras bevinden zich in een woonhuis met een grote okućinicom. De kamers bevinden zich in het kleine dorpje Goris, in het Nationaal Park Krka. De inrichting is gelegen op 15 km van het centrum van Sibenik, 15 km van de stad, te weten, en 6 km van de hoofdingang van het Nationaal Park Krka. De zee met de auto heeft een 10-minuten rijden. Plitvice Lakes National Park en Kornati, en de steden Zadar en Split zijn binnen een uur rijden. De unieke locatie biedt een ideale hub voor het verkennen van deze prachtige regio. Het gebied is rijk aan paden die lange lont en fietsen en wandelen langs de kloof van de rivier de Krka mogelijk te maken. Het gebied is rijk aan natuurlijke schoonheid en archeologische vindplaatsen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering moet worden bevestigd minimaal één week voor aankomst. Rent wooneenheid wordt betaald in contanten bij aankomst. Ideaal aankomsttijd is na 14.00 uur en het tijdstip van vertrek tot 12.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 15 km
  • Strand: 15 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Tankstation: 9 km
  • Nationaal Park: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamers Mandić
Zvjezdana Mandić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik hou niet van al te veel te zeggen voor zichzelf, maar laat het aan anderen om het te doen voor mij :)

De advertentie Kamers Mandić heeft 5709 keer bekeken sinds 01.04.2017.