Appartementen AureliaKrk Šilo - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk Šilo en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartments Aurelia - onze appartementen zijn deuren opende voor het eerst in de zomer van 2014, en bevinden zich in het kleine kuststadje Silo op het eiland. U bent van harte welkom als onze gasten in twee nieuwe en moderne appartementen, gelegen naast het zandstrand Caves. De twee appartementen, elk van 40 m2, kan een aangename tot 4 personen per appartement zijn. Onze appartementen zijn precies 30 seconden lopen weg van het strand, balkon / terras, ze hebben gratis parkeergelegenheid en zijn slechts 2 minuten lopen van het centrale plein, winkels, restaurants, artsen en apotheken, en de vredige sfeer van het gebouw is omgeven door bomen en de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden bevestigd na betaling van 30% van het totaal. Voor een verblijf van minder dan 3 dagen prijs wordt verhoogd met 30% en is belast schoonmaakkosten van 200 Kuna. Voor overnachtingen van 10 dagen of meer een 10% korting op de prijs van het verblijf. De hoeveelheid van vooraf afgesproken aantal nachten te betalen onmiddellijk na aankomst op de eerste dag van uw vakantie. Gelieve de dag van vertrek, zijn ze klaar om het appartement te verlaten tot 10. 00 uur. Het invoeren van het appartement voor de gasten die wordt verstrekt bij aankomst vanaf 16. 00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 16 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 21 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 20 km
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Aurelia
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Šilo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Heerlijke vakantie

We brachten een heerlijke en rustgevende vakantie door in Šilo. Appartement was onberispelijk schoon, licht en mooi (goed uitgerust en praktisch), vlakbij het zandstrand - wat erg handig is voor een gezin met een kind. Geweldige gastheren, erg beleefd en behulpzaam. We raden accommodatie van harte aan, Aurelia is meer dan we hadden verwacht, had een geweldige tijd op dit kleine plaats @ Krk-eiland.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Kłodzko,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2019
Het was geweldig !!!

Opgewekte gastheren, schoon, aangenaam, dicht bij de zee. De plaats is rustig en zeer goed gelegen voor mij. Verschillende stranden om uit te kiezen, ook aan de andere kant van het schiereiland. We bezochten, rustten en we zullen het zeker onthouden. Ik raad het iedereen ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sosnowiec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Aurelia, Juli 2019
Sterk aanbevolen

Aurelia appartement in Silo is een van de beste plaatsen voor vakanties waar we ooit zijn geweest. Het heeft tal van voordelen die uw verblijf perfect maken. De belangrijkste zijn: - zeer dicht bij het strand (ongeveer 40 meter), - extreem schoon (handdoeken worden om de dag vervangen, beddengoed eenmaal per week), -het heeft een goed uitgeruste keuken, - en snelle internetverbinding. Bovendien zijn de gastheren vriendelijk en behulpzaam, maar tegelijkertijd onopvallend. Als u volledig wilt genieten van uw vakantie op KRK, beveel ik Aurelia appartementen ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u zeer

Geachte mevrouw Marta, Bedankt voor je mooie recensie en voor onze gasten! We zijn erg blij dat je een heerlijke en ontspannende vakantie hebt gehad en we hopen je echt weer te zien als onze gasten. hartelijk

Toon alle beoordelingen
Đuro Stanišić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

GEVULD VOOR HET SEIZOEN 2020!

De advertentie Appartementen Aurelia heeft 57139 keer bekeken sinds 28.06.2014.