Appartementen Ratac LobrovićSlano - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Slano en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Twee modern ingerichte appartementen in een nieuw gebouwd familiehuis in de eerste rij naar de zee met een privéstrand, met een buitendouche en panoramische terrassen met uitzicht op de zee en traditionele stenen barbecue zijn uw keuze voor een ideale vakantie! Appartementen Ratac Lobrović zijn gelegen in een romantische plek eerste rij naar de zee met een eigen strand in de oase van rust en stilte in een klein dorpje Ratac in de buurt van Slano (ongeveer 5 km ten westen) en de mondiaal populaire historische en culturele stad Dubrovnik (ongeveer 20 km ten oosten ) en het gastronomisch centrum van Dubrovnik Rivijera Ston (ongeveer 20 km ten westen). Het huis is verdeeld over drie verdiepingen en biedt twee appartementen voor afzonderlijke ingangen. Elk appartement is volledig voorzien van airconditioning en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote kast, een ruime en comfortabele woonkamer met een bank die kan worden omgezet in een comfortabel bed voor twee personen, een grote en volledig uitgeruste keuken en eethoek, een moderne badkamer met douche en toilet machine en extern panoramisch terras / balkon.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling van het verblijf in onze appartementen is alleen mogelijk in contanten. Vooruitbetaling voor 30% van de totale overnachting moet worden betaald op onze bankrekening binnen een minimum van drie maanden voor uw aankomst van de geboekte reservering. Bij aankomst wordt een vergoeding van 100, 00 € voor schade in rekening gebracht. De volledige betaalde aanbetaling wordt bij vertrek geretourneerd, nadat de eigenaar van het object het object heeft onderzocht en vaststelt dat er geen schade is. Aankomsttijd is van 14:00 tot 22:00 uur en de vertrektijd is van 07:00 tot 10:00 uur (kan anders worden overeengekomen). Van u verwachten wij onze appartementen volgens ons bewust en verantwoordelijk te behandelen en onze huisregels te respecteren voor wederzijdse tevredenheid. We wensen je een prettig verblijf.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 28 km
  • Treinstation: 100 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Discotheek: 28 km
  • Casino: 28 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beide appartementen hebben het recht om een ​​gemeenschappelijk terras uitgerust met parasols en ligstoelen en een extra grote traditionele stenen barbecue te gebruiken. Hier kunt u de barbecue-avonden op slechts een steenworp afstand van het strand doorbrengen. U kunt vanaf het terras van de stenen trap rechtstreeks naar de kristalheldere zee afdalen. Betrouwbare WLAN-toegang wordt door het hele gebouw gratis aangeboden. Er is ook een gratis parkeerplaats voor uw vervoermiddel. We wonen op de tweede verdieping van het huis en staan ​​altijd voor je klaar. Op verzoek en tegen een meerprijs kunnen we transfers van / naar de luchthaven van Dubrovnik regelen of we kunnen op verzoek een boottocht maken naar Sipan, Lopud, Jaklan en andere Elaphite of naar het eiland Mljet. Bekijk foto's en stel je voor hoe jouw vakantie eruit zou kunnen zien ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ratac Lobrović
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
BEDIZZOLE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ratac Lobrović, Augustus 2016
zorgen

Mijn familie en ik brachten tien dagen in deze prachtige locatie. De locatie en het uitzicht maakte de vakantie onvergetelijk. Het appartement is nieuw en voorzien van alle gemakken maar ook als brandschoon. De Antun en de jachthaven eigenaren zijn erg vriendelijk en attent op onze elk verzoek. Zeker aan te raden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ratac Lobrović, Augustus 2014
Een prachtige plek voor een geweldige vakantie!

In Marine en Anthony hebben we verbleven in augustus 2014 jaar, en we hebben een heerlijke vakantie. Bij aankomst hebben we door een zeer vriendelijke gastvrouw begroet, drankjes en snoep zijn van harte welkom om wat we gewend zijn dure hotels en een eigen appartement hebben we gewonnen :) Het appartement is erg mooi en smaakvol ingericht, met veel detail. Er zijn ook wasmachines en vaatwasser en alle hygiënische benodigdheden. Appartement bas biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf. En dan komen we bij het mooiste deel van dat is het grote terras onder de wijnranken, in de schaduw te genieten en Merak dag en nacht, met een adembenemend uitzicht op de zee, zonsondergang ... Grill en details die terras blijkt dat de gastheren dacht bas at all! Slechts een paar stappen naar beneden en je hebt een prachtig privé-strand met een kristalheldere zee :) De plaats is zeer lovenswaardig en rustige vakantie, weg van de drukte, lawaai en struikelend door de drukke stranden. Anthony, Marina, dank u voor een heerlijke vakantie en zeker weer te ontmoeten ...

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Lieve Amra en Safet

aangenaam verrast met alleen je prachtige herziening van onze accommodatie. Geen commentaar op onze accommodatie, de service, de locatie door de persoonlijke ervaringen van onze gasten is ons goud waard. Dank u ons herkende. Met vriendelijke groet aan uw jongen Tariq en grote grote kerel Emin! Tot ziens ... :) Marina en Antun

xx,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ratac Lobrović, Augustus 2014
Ik adviseer !! :)

Een grote, hoge standaard appartement in een prachtige en rustige omgeving! Zeer schoon; zeer, zeer goed uitgerust. Een nieuwe! Zeer aardige mensen! Geweldige locatie met een aparte toegang tot de zee !! Er zijn fraai stranden binnen een paar minuten met de auto. Een geweldig uitzicht vanaf het terras. Met een parkeerplaats voor klanten. Dankzij nog een keer !! :) We besteden echt een geweldige tijd!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hi!

Bedankt voor een heerlijke beoordeling ... We zijn erg blij dat u tevreden bent met de tijd die je in onze omgeving hebben doorgebracht zijn ... Marina en Antun

Toon alle beoordelingen
Antun Lobrović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Anthony, ik ben 35 jaar oud en ik werk als brandweerman in Dubrovnik. Ik hou van motorfietsen, duiken en vissen met vrienden. De meeste van alles wat ik graag eten met vrienden vis die we gevangen, drink een goed glas wijn en zang. Mijn vrouw en ik, gepassioneerd zee en natuur, leven we op de tweede verdieping van dit huis en we zijn altijd beschikbaar.

De advertentie Appartementen Ratac Lobrović heeft 35162 keer bekeken sinds 05.08.2014.