Appartementen MareaČiovo Slatine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Marea appartementen zijn gelegen in het ouderlijk huis Davor en Dine Franić. Ze bevinden zich op de begane grond, begane grond en eerste verdieping kuće.Ima grond en de begane grond zijn er twee afzonderlijke appartementen met aparte ulazima.Apartman Marea 2 (2 2) voor vier personen (begane grond) en het appartement Marea 3 (2 1) tot drie personen op de begane grond met de mogelijkheid iznajmivanja gehele vloer als een appartement voor 6-7 personen. Op de eerste verdieping is er een appartement Marea 1 (2 2) 2 tot 6 personen. Appartement Marea 1 op de eerste verdieping en het appartement Marea 2 op de begane grond hebben een terras met uitzicht op zee en appartementen Marea 3 op de begane grond heeft een terras aan de ingang van het appartement in de schaduw van olijfbomen en bungevilije met uitzicht op de tuin van het huis. De appartementen zijn gelegen op 30 meter van de zee en op 100 meter van de winkels, restaurants en tavernes. Appartementen zijn volledig uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, wasmachine en rublja.Svaki appartement heeft een aparte ingang. Voor gasten is voorzien om de grill te gebruiken in de tuin en parkeerplaats. Kiezelstrand met een natuurlijke schaduw van tamarisk bomen en een mooie entree in de zee, in de voorkant van het appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 8 km
  • Haven: 800 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marea
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Germering,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Hemel op aarde.

Het appartement is zeer netjes en schoon, functioneel, uitzicht op zee vanaf het balkon, 20 m naar het strand. Alles wat je nodig hebt is dichtbij, van winkels, bakkerijen, restaurants, pizzeria's, cafés op het strand zelf. De eigenaren zijn vriendelijk en prijzenswaardig.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Mysłów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Ik raad 100% aan

Het appartement is geweldig, schoon, netjes, mooier in werkelijkheid dan op de foto's, zeer goed uitgerust, met een groot terras met uitzicht op de zee, en de gastheren zijn erg aardig. Het strand aan de andere kant van de weg, kiezelsteen, groot, met een zachte afdaling, wat belangrijk is voor gezinnen met kinderen, schoon water, dichtbij de winkel, ijssalon en restaurant. We waren al de zesde keer in Kroatië, maar het was ons beste verblijf en het beste appartement tot nu toe. Bedankt en vriendelijke groet.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Appartement voor elke aanbeveling

We verbleven in een groot appartement en we zijn zeer tevreden. Het appartement is groter, mooier en beter uitgerust dan op de foto's. Het strand ligt letterlijk aan de overkant van de weg, wat geweldig is, vooral voor degenen onder ons met kleine kinderen. Tevens beschikt het appartement over een balkon en een terras met prachtig uitzicht op zee. Prachtige locatie van het appartement, prachtige en heldere zee. De eigenaren zijn beleefd en onopvallend. Onze aanraders voor iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Davor Franić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartementen Marea heeft 64323 keer bekeken sinds 08.01.2015.