Appartementen Marinovi DvoriČiovo Slatine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingerichte appartementen in een rustige buurt van Slatina, eerste rij aan zee, 8 meter lopen naar het strand; de faciliteit is gelegen op 4 minuten lopen naar het centrum. Voor de appartementen ligt een kiezelstrand, ideaal om te zwemmen. Vanaf het terras van het appartement is er een prachtig uitzicht op het strand, de zee, de baai van Kaštela, Split, Trogir en de stad Slatina zelf. De appartementen zijn comfortabel, uitgerust met satelliet-tv, draadloos internet en airconditioning. In de tuin van het huis staat een zomerdouche en een barbecue ter beschikking van de gasten. Er is parkeergelegenheid voor de gasten van het appartement. Slatine is een klein vissersdorpje waar je verse vis, lokale groenten en olijfolie kunt kopen. In de zomer worden er festivals en sportevenementen gehouden. Restaurants, pizzeria's, tavernes, koffiebars en winkels bevinden zich in het centrum van de stad, op slechts 4 minuten lopen langs de zee van onze faciliteit. Aan de zuidkant van het eiland Čiovo, op slechts 2 km van het appartement, bevindt zich het beroemde heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Prizidnica, die u zeker moet bezoeken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
accommodatie wordt betaald bij aankomst! Aankomst na 14.00 uur, vertrek uit het appartement voor 9.00 uur. Voorschot ca. 30%, de rest wordt betaald bij aankomst van de gast. Bij annulering van de reservering wordt het voorschot niet geretourneerd. Aankomst na 14:00 uur, vertrek vanaf appartement tot 09:00 uur. De aanbetaling is ongeveer 30%, de rest wordt betaald bij aankomst van de gast. Aankomst om 14.00 uur, vertrek uit het appartement tot 09.00 uur. Vooruitbetaling bedraagt 30%, de rest wordt betalag bij anjamming van de gast. Przyjazd om 14:00 uur, vertrek uit het appartement voor 09:00 uur. Zaliczka wyniso około 30%, restzta jest wypłacana po przyjeząd gościa. Aankomst om 14:00 uur, vertrek uit het appartement om 09:00 uur. De aanbetaling is ongeveer 30%, de rest wordt betaald bij aankomst van de gastheer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
annuleringsvoorwaarden reservering Bij annulering van de reservering wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 8 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 8 km
  • Casino: 8 km
  • Nationaal Park: 95 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid van onafhankelijk gebruik van de grill! Mogelijkheid tot het organiseren van diners, gebruik van de biertap, draadloos internet. accommodatie wordt betaald bij aankomst!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marinovi Dvori
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 23 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Twardogora,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Mijn plek op aarde!

Ik raad Marinovi Dvori aan voor de eerste en volgende vakantie! Eigenaren met een groot hart, een appartement met een prachtig uitzicht! Dichter bij de zee kan het niet schoon en aangenaam zijn. In de keuken, alles wat je nodig hebt ... we komen hier terug als thuis! Dank je

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Praha,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2020
Zeer mooie en rustige plek voor degenen die van een rustigere plek houden in de buurt van Trogir

Aangename en rustige plek direct aan zee, waar je alleen een handdoek met een parasol in je hand nodig hebt en gaan. Zeer vriendelijke gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Syców,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Augustus 2020
De beste plek op aarde

Geweldige mensen, een prachtige plek dicht bij het strand ... Ik wil terugkomen en we missen de gastheren en de unieke sfeer van deze plek elk jaar, tot over een maand!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivica Franić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Slowaakse, Sloveens, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Gegroet! Ik ben blij dat we appartementen kunnen presenteren in Slatina op het eiland Ciovo! De appartementen zijn gelegen in Slatina gelegen vlakbij de zee 10 m in een rustige plek, comfortabel voor familie vakantie. Alle appartementen zijn uitgerust met airconditioning, Internet, TV en schotelantenne. Parkeren is beschikbaar voor alle gasten auto's. Ik zie je in Slatina.

De advertentie Appartementen Marinovi Dvori heeft 95042 keer bekeken sinds 09.11.2014.