Appartement OgiŠolta - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 49 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het onlangs gerenoveerde Ogi appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een gezinswoning direct aan zee in een rustige baai van Gornje Krušice met een prachtig uitzicht op de zee en de groene heuvels aan de andere kant van de baai. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het plezier aan zee en het ontdekken van de naburige baaien. Dit zonnige appartement heeft een open woonkamer met een bankstel, een flatscreen-tv, een eettafel en een mooie volledig uitgeruste keuken. Vanuit de woonkamer verlaat u op een van de twee balkons, waar u kunt genieten van de prachtige ambiance. Appartement Ogi heeft twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. De modern ingerichte badkamer heeft een douche en een toilet. In de tuin vind je druiven, vijgen, citroenen ... Tot uw beschikking heeft u een terras aan de voorkant van het appartement en een verborgen plek onder de olijfbomen, evenals een buitengrill, waar u vis, vlees of verse groenten kunt koken ... delicatessen van de zomer. In deze prachtige baai met helder, helder water geniet u van het plezier van zwemmen en duiken naar de wil van de wil.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Postkantoor: 11 km
  • Tankstation: 12 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De gastheer biedt gasten ligstoelen en parasols op de mul voor het huis, kajak en boot. Ook indien nodig kan de eigenaar het meenemen met zijn boot gasten naar de naburige plaats waar alle benodigde faciliteiten (winkels, restaurants ...)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ogi
Julia Mihovilović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Bozena, ik ben opgegroeid op dit prachtige eiland, die vele schoonheden en charmes haar gasten heeft. Ik zal helpen u graag uw perfecte accommodatie te vinden. Wie komt men tot Solta, altijd terug.

De advertentie Appartement Ogi heeft 13846 keer bekeken sinds 07.06.2018.