Appartementen MirjanaŠolta - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in een gezinswoning in een rustige baai aan de noordkant van het eiland Šolta. Het huis ligt op de eerste rij naar de zee, waardoor het terras van het appartement een prachtig uitzicht op de baai zelf en de eilanden Čiovo, Veliki i Mali Drvenik en Split biedt. Als u uw vakantie wilt doorbrengen weg van de stad, lawaai en lawaai, in de oase van vrede en rust omringd door eeuwenoude ongerepte natuurlijke schoonheid, heeft u de juiste plek gekozen! De baai is geschikt voor vakanties met kinderen en huisdieren. In de baai zijn er twee kiezelstranden en na slechts 5 minuten lopen van het appartement kunt u genieten van een groot kiezelstrand in een rustige baai met talloze kleine naaktstranden. Elk van de appartementen heeft een aparte ingang en een beveiligde parkeerplaats. Het huis is gelegen in een afgelegen gebied, omringd door trapsgewijze terrassen en tuinen beplant met mediterrane planten en fruitbomen. U kunt ons bereiken met de veerboot vanuit Split (45 minuten rijden) naar de haven van Rogač en vervolgens 4 km rijden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt betaald in het bedrag van 20% van de totale huurprijs, op de bankrekening van de eigenaar. De rest is verschuldigd bij aankomst. Supplement voor huisdieren is 20 EUR / 7 dagen. Aankomsttijd van 13.00 tot 14.00 uur. Vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 9 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid van een receptie in de haven om u naar uw oase van rust te brengen. Voor alle informatie over excursies op het eiland en alle andere behoeften, staan ​​wij tot uw dienst om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. U kunt ook onze eigen zelfgemaakte producten kopen: olijfolie, wijn, pruimenbrandewijn. Elk appartement heeft een overdekt terras met uitzicht op zee, een buitendouche en een barbecue, en de airconditioning is bij de prijs inbegrepen. Er zijn ook ligstoelen, parasols, een strijkijzer, een haardroger en een suite met zelfgemaakte olijfolie en azijn in het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mirjana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
ik vind het leuk

Appartementen met een prachtig uitzicht op de open zee en de baai waar ze zich bevinden, super uitgerust. Paradijs voor de ziel en de ogen. De eigenaren zijn aardige en beleefde mensen die je op een vriendelijke manier verwelkomen. Voor elke aanbeveling. Tot ziens

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Poznan,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mirjana, September 2018
De mooiste plek in Kroatië

Een prachtige plek! Het appartement is erg mooi, met een prachtig uitzicht, heeft volledige uitrusting. Het ligt zeer dicht bij de zee - binnen het bereik van twee prachtige baaien, met kristalhelder water, prachtige flora en fauna. De eigenaren zijn erg aardige mensen, waardoor een geweldige en familiale sfeer ontstaat. Het zijn zeer vriendelijke mensen, open en behulpzaam. De plaats is charmant, stil en vredig - perfect om te ontspannen. Het eiland is klein, heeft vele wandel- en fietsroutes. Het is de moeite waard om de nabijgelegen steden te bezoeken. Van Šolte is het zeer dicht bij Split, dat ons charmeerde met zijn architectuur. Dit waren onze mooiste vakanties in het leven! Ik ben oprecht aan te bevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Liberec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mirjana, Augustus 2018
Vakantie in Solta

Dit jaar hebben we na een jaar een geweldige vakantie doorgebracht in het appartement van mevrouw Mirjana. Nogmaals, we moeten precies hetzelfde maken: een warm welkom bij de familie van mevrouw Mirjana, een schoon en gezellig appartement met een prachtig uitzicht op zee en rust om te ontspannen, perfect te zwemmen in de heldere zee, uitstekende gerechten uit de lokale gastronomie (bij ons "thuis" en restaurants op het eiland) . En als een bonus voor dit prachtige weer, volle zon. Een kleine fout, het had onze vakantie was voorbij en we moesten naar huis. Maar we kijken nu al uit naar de volgende zomer, die we zeker opnieuw zullen moeten bezoeken bij mevrouw Mirjana.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mirjana Županov Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Mirjana heeft 71940 keer bekeken sinds 27.05.2014.