Appartement RivaSplit - Regio Split

prijs vanaf € 22 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Riva ligt direct aan de kust, in het centrum van Split, in het westelijke deel van Riva, een promenade langs de kust die enerzijds naar het stadscentrum leidt en anderzijds naar de prachtige stadsstranden en het Marjan-parkbos. Het appartement is ontworpen voor een comfortabel verblijf van twee personen met de mogelijkheid voor maximaal vier personen. Het bestaat uit een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer en een loggia met uitzicht op de zee, de waterkant en de nabijgelegen jachthaven van ACY. Uitgerust met moderne apparatuur om uw verblijf erin zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken. Het beschikt over airconditioning, satelliet-tv, draadloos internet, massagedouche, volledig uitgeruste keuken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Beddengoed wordt om de 7 dagen vervangen tijdens een langer verblijf, en vaker indien nodig. - Dagelijkse huur, verblijfsbelasting, beddengoed, handdoeken, volledig uitgeruste keuken met alle benodigde keukengerei, water, elektriciteit en gas, airconditioning en draadloos internet zijn inbegrepen in de prijs. - Vooruitbetaling is 30% van de totale prijs van het arrangement. De aanbetaling wordt gedaan door geld op een bankrekening te storten. De rest tot de volledige prijs van het arrangement wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Tankstation: 30 m
  • Treinstation: 1 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Als u naar het nabijgelegen stadscentrum (5 minuten) gaat, vindt u tal van restaurants, tavernes, cafés, winkels en het oude gedeelte van de stad genaamd Varoš, en een pittoreske vismarkt en ervaar de sfeer van het leven in Split. Als u wat tijd in de natuur en aan zee wilt doorbrengen, vindt u stranden in de buurt van Ježinac, Kašuni, Institut, Bene en Marjan Forest Park met zijn fiets- en wandelpaden, oude kerken, musea en Sustipan Memorial Park. We hopen dat je het allemaal zelf zult zien en we kijken ernaar uit je te zien!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Riva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2015
UITSTEKEND!!!!

Ik verbleef in het appartement Riva tijdens de maanden juli en augustus 2015 en kan het zeker aanbevelen als een uitstekende plek om een ​​vakantie door te brengen. Om wakker te worden in de ochtend en hebben ontbijt of een kopje koffie op het balkon was pure hemel, uitkijkend over de zee, het kijken naar alle boten & uit rond het middaguur - 01:00 verder is er pure zon aan deze kant van het gebouw dus echt goed om te zonnebaden. Het diner 's nachts was ook geweldig vooral wanneer de kaarsen worden aangestoken en de avond uitzicht van de West Coast in actie is verbazingwekkend. Het appartement is ideaal voor een enkele persoon en voor koppels en kan bieden plaats voor maximaal 4 personen indien nodig. De kookfaciliteiten waren perfect met een full size fornuis, (een must in mijn ogen!), Voldoende potten en pannen, servies, bestek, kookgerei, veel glazen en kopjes, een grote koelkast met vriesvak en vaatwasser. Dat je thuis bent! Er is genoeg ruimte in de woonkamer en slaapkamer gebieden met voldoende opslag, maar met een groot balkon buiten, wiens verblijf binnen !! Het appartement ligt op korte afstand van het paleis en al zijn attracties, de Riva, Bavice Beach, die een zandstrand heeft, de Marjan Hills waar u een fantastisch uitzicht over Split vanuit het oogpunt ... er is ook een restaurant daar, die heeft een geweldig menu en op bepaalde avonden live entertainment, in combinatie met het uitzicht over Split terwijl u geniet van het diner is een ervaring die niet gemist mag worden. De haven ligt op 10 minuten van het hotel, waar zijn er tal van mogelijkheden om andere eilanden te bezoeken voor de kust van Split zoals Brac en Hvar. Het busstation ligt tegenover de ferry waar er veel routes naar andere bestemmingen zoals Zagreb en Dubrovnik, en een pendeldienst vanaf de luchthaven van Split. De lokale bussen rijden van waar de groene markt ligt. Er is een goede maat supermarkt beneden naar het appartement dat een zegen en een kleine stap verwijderd je een bakkers, restaurants, supermarkten en andere een apotheek was. De gastheren van het appartement was absoluut geweldig en echt ging die extra mijl ... dank u Antonela, Miran, familie en vrienden voor het maken me zo welkom voelen .... je maakte mijn verblijf een bijzonder en ik kan niet wachten om komen volgend jaar terug !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antonela Čmrlec Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Riva heeft 51258 keer bekeken sinds 01.04.2014.