Appartementen Luxury StankaSplit - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een villa, volledig uitgerust en modern. Het bevindt zich in Split. De kwaliteit van de locatie is het rustige familiegedeelte van de stad. Het appartement heeft 1 groot balkon van ongeveer 25m2 en kleiner in de marmeren kamer. Het wordt omringd door bomen van huisvruchten zoals granaatappels, vijgen, mandarijnen. De tuin is groen en bloemen, en er zijn vuile mooie huisschildpadden. Eigen privé-parkeerplaats. In de omgeving is fast food, winkel, bakker, verkeer, cafe, geautomatiseerde club, restaurant! Busstation op slechts 2 minuten lopen. Het centrum van de stad is gemakkelijk ingesteld voor ongeveer een half uur. Stranden kunnen worden geselecteerd uit zanderige natuurlijke of kiezelstranden. Krijg ze in 5 minuten met de auto, bus of Uber!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Over het hele account betalen. . de reservering is 20% van de prijs en kan niet worden gerestitueerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Centrum: 1 km
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 800 m
  • Vliegveld: 15 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Casino: 20 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstpakket als verrassing! Het is mogelijk om fietsen te huren. . het regelen van een gemakkelijk transport binnen de stad of zelfs uitstapjes naar de omgeving.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luxury Stanka
Silvana Cukrov Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Ik woon en werk in Split, vrouw. . moeder en grootmoeder helpen haar familie opgroeien in het huis, dus huur ik een appartement. Ik spreek Engels. . Ik ben heel open en blij om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en ze zullen een verleidelijk thuis zijn!

De advertentie Appartementen Luxury Stanka heeft 9476 keer bekeken sinds 04.05.2018.