Appartementen DrobinaKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingerichte appartementen op slechts 5 minuten lopen (300 meter) van de mooiste stranden van het eiland Krk en het centrum van Baska. Gratis wifi, gratis parkeren, gratis gebruik van de barbecue en een ruime binnenplaats - ideaal voor gezinnen en gezelligheid.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ecologische belasting is 0, 30 € / persoon / dag. Inschrijfgeld is 2, 50 € per persoon / één vouw. Blijf maximaal 6 overnachtingen in periode 1. 7. -25. 8. 30% meer in rekening gebracht. Inchecken vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur. Een extra bed kost 10 € per dag. Het gebruik van airconditioners is 15% op de dagelijkse huurprijs. Om uw reservering te bevestigen, moet u een aanbetaling van 20% van de totale prijs betalen, het resterende bedrag zal bij aankomst worden betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 19 km
  • Busstation: 30 m
  • Treinstation: 60 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 300 m
  • Casino: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Baska is een ideale plek voor een actieve vakantie (wandelen, fietsen, wandelen, windsurfen) en uw gastheer zal u voorzien van alle informatie die u nodig hebt om het meeste uit uw verblijf in Baska te halen. Het welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Drobina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zrenjanin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2023
Verblijf in accommodatie september 2023

Accommodatie voor elke aanbeveling en lof. Netjes, schoon met alle noodzakelijke dingen voor een aangenaam verblijf. Rustige omgeving, dichtbij het strand, beveiligde parkeerplaats. De gastheren, mevrouw Mirjana en de heer Darko, zijn uiterst gastvrij en professioneel. Kortom een fijne zomervakantie vol leuke herinneringen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Voor mevrouw Marina en haar man

Beste Marina, Bedankt voor je vriendelijke woorden. Jullie zijn zulke aardige mensen dat onze deur altijd voor jullie openstaat! Wij wensen u het allerbeste!

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, September 2023
Uitstekende accommodatie!

Zeer schoon en goed ingericht appartement met alle noodzakelijke dingen. Het appartement ligt op een perfecte locatie waar alles wat je nodig hebt dichtbij is, en de eigenaren van het appartement maken de accommodatie mooier met hun zorg en niveau van gastvrijheid!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Geweldige jonge mensen

Bedankt voor je leuke reactie. Jullie zijn een mooi en zelden netjes jong stel! Bedankt dat u onze gasten bent! 🫂👩‍❤️‍👨

Marki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2020
Fantastische plek, dicht bij het strand en het stadscentrum.

Appartementen Mirjany en Darko zijn net als in de beschrijving. Ze zijn goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. De appartementen zijn schoon, handdoeken en lakens worden regelmatig verschoond. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's en wifi werkt naar behoren. De buurt is rustig. Het dichtstbijzijnde strand is een paar minuten lopen. Het ligt ook heel dicht bij het centrum van de stad, vol met winkels en restaurants. Het grootste voordeel van deze plek zijn echter de eigenaren Mirjana en Darko. Het zijn erg aardige en vriendelijke mensen. Ze zijn ook erg behulpzaam. We voelden ons daar vaak als familiebezoek, ze nodigden ons vaak uit om samen te eten, of om bij een biertje of wijn te praten. We voelden ons daar erg op ons gemak. Het was jammer om te vertrekken. Groeten aan Miriana en Darko!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Darko Drobina Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Betrouwbare, flexibele host. Met een tijdige overeenkomst is het mogelijk om andere diensten op te nemen.

De advertentie Appartementen Drobina heeft 60325 keer bekeken sinds 09.06.2018.