Appartementen Fioribell Krk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Fioribell zijn gelegen in Baška in een rustig gedeelte, omgeven door mediterraan groen, op een ideale afstand van slechts 50 meter van Vela Plaza, het beroemdste strand van het eiland, waar je alleen naartoe kunt gaan in badpak en handdoek. Het centrum ligt op 100-200 meter afstand, waar u alle benodigde voorzieningen vindt. Onze specialiteit is dat we ons in een vlak gedeelte van Baška bevinden, vlakbij alle voorzieningen, met een groot omheind tuinterras, ideaal voor kinderen om te spelen of van de schaduw te genieten. Het terras heeft een grill voor alle gasten. We hebben nog een appartement GRUH, gelegen in een ander huis, 300 meter van het strand, 250-300 m van winkels en restaurants, 250 m van het centrum. Alle appartementen hebben een aparte ingang, een terras of balkon en zijn volledig uitgerust. Er is gratis privéparkeergelegenheid voor het huis.Wij bieden onze gasten de mogelijkheid tot bootverhuur en rondleidingen in ons familiebedrijf, RUBY, voor onvergetelijke momenten bij het verkennen van de prachtige stranden en steden in de omgeving. Beste gasten, bij ons zult u een ontspannende vakantie doorbrengen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
CHECK IN vanaf 15.00 uur CHECK OUT tot 10.00 uur. Bij reservering van het appartement wordt een afgesproken aanbetaling op onze girorekening op de bank gestort en de rest contant bij aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 60 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 15 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In het familiebedrijf RUBY RENT A BOAT kunt u een boot huren - een Capelli en Zodiac-Medline rubberboot of een Quicksilver Sundeck 755 speedboot met hut en onvergetelijke momenten doorbrengen in de ongerepte natuur van prachtige stranden en baaien en de kristalheldere zee, met je betere helft of met familie en vrienden. Wij bieden ook de mogelijkheid om een sloep te huren bij onze professionele schipper die u meeneemt op onvergetelijke safaritochten waar u maar wilt. We kijken uit naar je bezoek
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Fioribell
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Veel te veel

160 euro voor een nacht in een gemiddeld appartement zonder adequate airconditioning, wasmachine, magnetron....veel te veel. Het spijt me, maar voor dat geld kun je er wel een vinden met een zwembad. Hoewel al het andere prima was.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Katowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Geweldige plek voor familievakantie.

Appartement was zeer goed uitgerust en bevatte alles wat nodig is voor een langer verblijf (fornuis, koelkast, airconditioning, comfortabele bedden in twee slaapkamers). Groot terras is een groot pluspunt om buiten te eten en alle zwemspullen te drogen. We hebben ook de grillplaats gebruikt - alles wat nodig is om te grillen is aanwezig. Appartement ligt dicht bij het strand, dus u kunt alleen met de handdoek gaan zwemmen/zonnebaden - u hoeft niet alles mee te nemen als u geen zin heeft. Gastheren echtgenoot zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Brno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2021
Baška

Mooie vakantie, moderne en schone accommodatie, en de hele tijd gaan we naar Kroatië. De beste huisvrouw.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Maja Rubeša Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Slowaakse, Sloveens,
De advertentie Appartementen Fioribell heeft 99841 keer bekeken sinds 07.06.2018.