Appartementen Luxury BeyondStobreč - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Stobreč en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Volledig gerenoveerd appartement Beyond, op 15 minuten lopen van Stobrec, een strand met blauwe vlag. Het appartement is volledig uitgerust met een nieuwe keuken en alle benodigde apparatuur, twee slaapkamers, een woonkamer en een badkamer met inloopdouche. Het tweede appartement Beyond 2, ook onlangs gerenoveerd, bevat een slaapkamer met een groot bed, een nieuwe keuken met alle benodigde apparatuur, twee toiletten, een woonkamer met een slaapbank als extra bed. Het hele appartement heeft uitzicht op zee. . Gasten kunnen ontspannen en genieten van de tuin van het huis. Het appartement ligt op 6 km van het centrum van Split en op 12 km van de luchthaven van Split. Er is privéparkeergelegenheid bij de accommodatie en reserveren is niet nodig.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
-Aankomsttijd is 14: 00-00: 00, vertrektijd is 06: 00: -10: 00 - Niet roken in de wooneenheid -Verboden huisdieren - Verboden nachtelijke feesten
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 6 km
  • Restaurant: 1 km
  • Apotheek: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
-Stobrec strand op slechts 15 minuten loopafstand. -Diocletian Palace op Split UNESCO- en groene markt, op 6 km rijden met de auto of 20 minuten rijden met de lokale bus. -City center One - winkelcentrum op 1 km afstand of op loopafstand 15 minuten. -Omis stad met zandstranden-20 min rijden met de auto -Trogir-stad -UNESCO-stad- 25 minuten rijden naar het stadscentrum Alles extra, we staan tot uw beschikking 24 uur, aarzel niet om te vragen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luxury Beyond
Ivona Glibota Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
De advertentie Appartementen Luxury Beyond heeft 6260 keer bekeken sinds 12.06.2018.