Appartementen TamaraSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sukošan en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Tamara (6 2) bevindt zich op het strand bij de zee. In het dorp Sukosan, 10 km van Zadar. Afstand van het centrum 5 min lopen. In de omgeving is de grootste jachthaven in de Adriatische Zee Marina Dalmacija. Rustige omgeving en een prachtig uitzicht op de zee, zal uw vakantie nog aangenamer te maken. 'S Avonds kun je naar de stad Zadar en Biograd. De capaciteit is voor 8 personen. Appartement bestaat uit: 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, twee badkamers, twee balkons, TV. De mogelijkheid om een ​​grill. Het gebruik van een eigen parkeerplaats. Appartement 4 3 bevindt zich in Rijeka, buurt Podvežica. Vanuit het centrum van de stad is 10 minuten. In de omgeving is het Maria-heiligdom van Trsat. Alle faciliteiten zijn zeer dicht - DE TOREN VAN HET CENTRUM, apotheek, ziekenhuis, markt, supermarkt, diverse winkels. Daarom is het een ideale plek voor een aangename vakantie. De zee ligt op 10 minuten met de auto (het strand grotten). In de omgeving is de abdij, een prachtige toeristische bestemming, is ook ideaal om te zwemmen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd van 14 uur, en gaan tot 10 uur. De betaling in contanten bij aankomst. De borg is 30% van de totale prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 12 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tamara
Opmerkingen
Niet tevreden 1/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Budapest,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in Appartementen Tamara, Juli 2019
Nooit hier!

Als je op vakantie wilt tussen beschimmelde, muffe, vuile, stinkende en vochtige muren, is dit de plek om naartoe te gaan. De tuin is als een berging voor het appartement en de kasten staan vol met persoonlijke bezittingen en oude kleren. De eigenaar is arrogant, er wordt geen vooruitbetaling verzonden omdat hij deze niet meer kan zien. Vermijd dit appartement.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Sukošan,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in Appartementen Tamara, Juli 2019
catastrofale omstandigheden

NNikomu beveelt dit appartement aan !!! In het appartement zijn er, schimmel op de muren, overal oude miezerige kleren in kasten. Gevoel schimmel overal en muf. Sommige bedden zijn gespannen op oude en versleten meubels. Alles zit vol met persoonlijke dingen die stoffig zijn. De tuin ziet eruit als een magazijn. Het terras met uitzicht op zee wordt gebruikt door het huis. Wat op de foto's staat, is misleidend. We verlieten liever het appartement omdat het appartement niet voldoet aan de minimale hygiëne-eisen. De verhuurder is niet beschikbaar voor enig compromis. Helaas betaalden we een aanbetaling van € 390, die is niet bereid om naar ons terug te keren geen deel ervan we hadden ook aanzienlijke kosten om een nieuw appartement te vinden met een klein kind. Vermijd dit appartement !!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Dugo Selo,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in Appartementen Tamara, Februari 2019
Ramp !!!

De accommodatie was kortstondig rampzalig. Er was geen warm water en huishoudelijke apparaten en tv's waren defect. De tuin is onbewogen en gevaarlijk voor kinderen. In de vorige foto's kon het terras met uitzicht op zee niet worden gebruikt (gastheren bewoond). Het appartement voelde in het vocht dat in oud meubilair dreef. Het appartement staat vol met persoonlijke bezittingen, persoonlijke foto's en enkele beeldjes. Niet langer, vreselijke accommodaties doorbrengen. Eerlijk gezegd, zodra we een andere accommodatie hadden gevonden, of na een nacht vertrokken we en verlieten het appartement. De gastvrouw verscheen niet op onze aanhoudende en herhaalde vocals via de telefoon. Onze huisvrouw heeft ons een deel van het geld nagelaten dat we van tevoren hebben betaald. Ik zou deze accommodatie niet aanbevelen !!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Tamara Smolić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij ons appartement Tamara. Als onze gasten, zullen wij er alles aan doen om een ​​goede nachtrust te hebben en door te brengen, zowel in onze eenheid, en in Sukošanu. Vriendelijke groeten!

De advertentie Appartementen Tamara heeft 25864 keer bekeken sinds 01.04.2015.