Appartementen Casa di MariaSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sukošan en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Welkom bij Casa di Maria! Wij bieden u 3 volledig ingerichte appartementen. Groot appartement op de eerste verdieping van het huis en is geschikt voor maximaal 7 personen. Het bestaat uit twee slaapkamers, 2 badkamers, hal, keuken met eetkamer en een woonkamer en een terras. De eerste kamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, terwijl de andere kamer is ingericht met een tweepersoonsbed. De keuken en eetkamer zijn ruim en zijn verbonden met de woonkamer met een comfortabele slaapbank. De keuken is uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten die zorgen voor een comfortabel verblijf. Het terras is groot en meer dan 35 m2 kunt u 's avonds ontspannen of op ligstoelen op de dag zonnebaden. Studio-appartement op de begane grond en is geschikt voor maximaal 3 personen. Het heeft een keuken, een badkamer en een woonkamer, die ook een slaapplaats is. Het heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank. Dit is een leuke plek aan de achterkant van het huis, zodat je privacy hebt veiliggesteld. Alle appartementen hebben een beveiligde parkeerplaats en barbecuefaciliteiten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling wordt gedaan door betaling naar uw account. Verplicht voorschot van 20% als bevestiging van de reservering, resterend bij aankomst. Inchecken: na 14:00 uur, bij voorkeur vóór, maar op afspraak Uitchecken: tot 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 900 m
  • Postkantoor: 12 km
  • Tankstation: 1 km
  • Haven: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief alle toeristenbelasting, eindschoonmaak, gebruik van het klimaat, etc. Appartementen hebben gratis Wi-Fi en een tv / zat. Er is parkeergelegenheid op de binnenplaats van het huis. Het is mogelijk om de grill te gebruiken, die zich ook in de tuin en de speelplaats voor de kinderen bevindt. Het is ook mogelijk om de bootverbinding te gebruiken - op aanvraag.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Casa di Maria
Matea Baćica Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Vrouw en moeder van twee kinderen :) Ik schrijf een afstudeerscriptie. Ik zorg voor de appartementen. In de vrije tijd lees ik graag een goed boek :)

De advertentie Appartementen Casa di Maria heeft 18776 keer bekeken sinds 04.04.2018.