Appartementen ElaSukošan - De regio van Zadar

Beschrijving van de woning

Apartments ELA ligt in Sukosan, 7 km afstand van Zadar. Afstand van het centrum op 15 minuten lopen naar het strand en 2 minuten lopen. In de omgeving is de grootste jachthaven in de Adriatische Zee \ Marina Dalmacija \. Rustige buurt en een prachtig uitzicht op de zee, zal uw vakantie nog aangenamer te maken. In de avond kunt u naar de stad van Zadar en Biograd. De capaciteit is voor 4 personen (2 2).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
boeken appartementen Als u wilt het appartement te boeken kunt u contact met ons op de Mob. 385 91 558 72 53 of e-mail: niets. gesneden @ gmail. com. In zijn boodschap, de gewenste data en het aantal personen voor wie je zou willen naar de accommodatie te boeken, zullen we u een offerte te sturen voor de reservering. Zodra u het aanbod accepteert u een termijn van twee werkdagen voor een voorschot op het bedrag van EUR 100 uitsluitend in de Euro munt. Wanneer de betaling wordt geregistreerd, zullen wij u een bevestiging. Ongeveer 2 werkdagen is nodig om de betaling te nemen. Voorschot bedraagt ​​100 EUR. Personen die verblijft in het appartement mag niet hoger zijn dan die welke in de bevestiging van de reservering zijn.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De appartementen beschikken over een slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, tv, en airconditioning. De mogelijkheid van het gebruik van een grill. Het gebruik van een eigen parkeerplaats. De mogelijkheid van het gebruik van WLAN.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Anita Režan
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Contact: Anita nietje, Adres: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. 385 91 558 72 53 e-mail: niets. gesneden @ gmail. com