Appartementen Luxury BodujaSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sukošan en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Luxury Boduja Apartments ligt in Sukosan en biedt accommodatie met gratis internet en barbecuetoegang. Alle accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken, betegelde vloeren, een woonkamer, een flatscreen-tv en satellietzenders. , gratis parkeren. Beroemde Konoba Kod Guste, huiselijk eten, restaurants Joso en Matanovi Dvori, cafe bar Kasijan, rode roos, Barba 500 meter van de faciliteit.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt inchecken van 14:00 tot 23:00 uur. 00 uur, check-out tijd tot 10:00 uur. De betaling wordt tot 30% op de reservering gedaan en de rest wordt op de eerste dag van aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: - Beddengoed, handdoeken en theedoeken - welkomstpakket: afwasmiddel, 1 rol wc-papier, vloeibare handzeep en 1 afvalzak. Bij een verblijf van langer dan 10 dagen worden beddengoed en handdoeken om de 7 dagen verschoond. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luxury Boduja
Antonia Bobic Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

God, mijn naam is Antonia en ik zal je thuis zijn in de Luxury Boduja-appartementen, ons bezoeken, genieten en je thuis voelen. Leuke groet en aangenaam verblijf.

De advertentie Appartementen Luxury Boduja heeft 14613 keer bekeken sinds 18.12.2018.