Appartementen Punta AquaSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sukošan en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Vila Punta Aqua is luxueus ingericht in een moderne en functionele stijl, ideaal om te genieten van de schaduw van olijfolie en in de zee met een mooie zandbodem. Het ligt op slechts een paar meter van het strand. Het is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een driekamer appartement met 3 badkamers en een extra toilet en een groot terras van 35m2. Op de eerste verdieping is een appartement met twee slaapkamers met twee badkamers en een extra toilet. Het grote balkon van 37m2 is ideaal om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Op de tweede verdieping is een luxe appartement met een slaapkamer met een badkamer en een extra toilet. Het appartement heeft een prachtig ruim balkon met uitzicht op de zee. Deze villa is ideaal om te genieten, op vakantie te gaan en te socializen met een prachtig uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De villa heeft een laag energieverbruik. Het heeft een ingebouwd verwarmings- en koelsysteem, dat zorgt voor een comfortabel gevoel in huis. Er zijn apparaten in elke kamer. Sat / tv in alle kamers. Wasmachine, vaatwasser, inductiekookplaat, zonnepanelen, parking
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Punta Aqua
Andrijana Krstić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Punta Aqua heeft 33261 keer bekeken sinds 14.06.2018.