Appartementen RelaxSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in een gezinswoning, in een rustig deel van Sukosan, 60 m van de zee, 15 minuten lopen naar het centrum. Gasten hebben de beschikking over twee comfortabele appartementen met twee slaapkamers met uitzicht op zee en een aparte ingang. Elk appartement is volledig en modern uitgerust met airconditioning, SAT / TV en Wi-Fi internet. Elk appartement heeft parkeergelegenheid en u kunt gebruikmaken van de barbecue. Vlakbij is een open speeltuin met voorzieningen voor kinderen, een basketbalveld en een beachvolleybalveld. Wij wensen u een prettig verblijf bij ons.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De gast arriveert om 14.00 uur bij het appartement en verlaat het voor 10.00 uur. De gast betaalt 30% vooruit van de totale prijs en betaalt de rest van het bedrag bij aankomst. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
We zullen het voorschot terugbetalen als de gast de reservering 2 maanden voor de geboekte aankomstdatum annuleert. De kosten van restitutie zijn voor rekening van de gast.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.2 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 12 km
  • Casino: 12 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een boei of ligplaats voor gastboten. Wij bieden strandstoelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Relax
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Piotrków Trybunalski,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2022
Sylwester J.

We hebben 10 mooie dagen met jou doorgebracht, Franić, die te kort lijken vanuit het perspectief van een paar dagen na onze terugkeer. Beide appartementen (omdat de tweede werd gehuurd door onze vrienden met wie we reisden) voldeden volledig aan onze verwachtingen en behoeften. Terrassen aan meerdere zijden van het appartement zijn een zeer goede oplossing wanneer u de brandende zon te slim af wilt zijn. Vanuit de appartementen zeer dicht bij de stranden 50-100 m (afhankelijk van de gekozen plek op het strand), kunt u zelfs vanaf het terras kijken naar de spelende kinderen op het strand. Vanaf de andere kant heeft u uitzicht op de zee, de eilanden en de Velebit. Dicht bij de markt, bakker, groente- en fruitkraam, restaurant - ongeveer 200 m, en ze bevinden zich naast elkaar. De buurt en het strand zijn rustig en vredig. Volledige ontspanning gegarandeerd. In de nabijheid van langlauf- en fietsroutes. Zelf heb ik gekozen voor de 5,2 km lange Trip Stanza-route. Voor degenen die niet tevreden zijn met zwemmen, snorkelen, joggen en zonnebaden, raden we uitstapjes en sightseeing aan, niet alleen van Sukosan, maar ook van andere plaatsen. Door de ligging van Sukosan konden we Zadar en Šibenik bezoeken. We waren ook in het Krka National Park (watervallen), bij het uitkijkpunt Kamenjak, vanwaar je het Vrana-meer en de Adriatische Zee kunt zien. We bezochten zelfs de Cerovackie-grotten, die een maand geleden werden geopend, en de prachtige vallei van de rivier de Zrmanja, waar films over Winnetou zijn opgenomen. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat er veel meer bezienswaardigheden waren, maar daar was niet genoeg tijd voor. Wat betreft de gastheren, ze waren erg beleefd en gastvrij. Ze staan klaar om te helpen en te ondersteunen met advies, taalkundig begrijpelijk tijdens de gesprekken. We willen mevrouw Matylda bedanken voor de courgettepannenkoekjes, een monsterlijk groot maar uiterst smakelijk traditioneel Peka-gerecht (ook hier zagen we de grote inzet van de gastheer) en afscheidssuvenias. We beloofden dat we terug zouden komen, dus ... als we vanuit het oogpunt van onze gastheren aanvaardbaar waren en als we konden, zouden we terugkomen naar deze prachtige plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Gründelhardt,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2022
groot

Ik was blij met alles, zeer goede locatie, de appartementen hebben alles wat je nodig hebt. De familie is erg aardig, vriendelijk en is er als je iets nodig hebt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Żary,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2021
ik raad aan

Alles zoals beschreven, de eigenaren zijn aardig, sympathiek, ze zullen je verrassen met een bereid diner, uitzicht op de zee (strand), stilte, rust, niet druk strand. Ik raad aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Matilda Franić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik gastheer die zorgt ervoor dat de klant is volledig tevreden met de service. S verwelkomt elke nieuwe gast. Met al mijn gasten, ik ben blij en verblijf in onze appartementen aangenaam.

De advertentie Appartementen Relax heeft 54171 keer bekeken sinds 05.03.2017.