Appartementen KneževićBrač Supetar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Supetar en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartments Knežević ligt in een rustig en stil deel van Supetar op het eiland Brač. Het nabijgelegen zandstrand ligt op slechts 5 minuten lopen, terwijl het oude centrum op slechts vijftien minuten lopen ligt. In de omgeving zijn er tal van cafes, restaurants en uitgaansgelegenheden, sport, recreatie en entertainment - voor iedereen. Hier vindt u een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf en vakantie. Appartementen Knežević bieden een complete vakantie met een spectaculair uitzicht en een nieuw uitzicht op de stad Supetar, het eiland Brac, het kanaal Kanal, de stad Split en de omliggende prachtige bergen. De appartementen zijn volledig ingericht met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf en bieden u de perfecte vakantie en ontspanning voor een lange tijd! Voor alle andere vragen staan ​​wij tot uw beschikking! :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aankomsttijd is na 12 uur en de vertrektijd is maximaal 10 uur. In geval van noodzakelijke verandering van aankomst- of vertrektijd zullen we ons zo veel mogelijk aanpassen aan uw behoeften. U dient contant te betalen bij aankomst in het appartement. De reservering van het appartement wordt voorafgegaan door een aanbetaling, die u op tijd uw accommodatie zal bezorgen. Een aanbetaling is twee nachten geldig en dient betaald te worden per bankoverschrijving.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 200 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 500 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Afgezien van de appartementen is er een gratis parkeerplaats voor onze gasten. Er is ook een ingebouwde barbecue die u vrij kunt gebruiken. Voor alle aanwijzingen en advies over wat u kunt zien en bezoeken op het prachtige eiland Brač, staan ​​wij u te allen tijde ter beschikking.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Knežević
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2020
Vakantie op het eiland

Zeer mooie, gezellige en goed onderhouden studio met een prachtig uitzicht op de zee. Perfect voor een romantische vakantie voor twee. De studio is gelegen nabij het strand, in een rustige buurt. Ik raad het zeker aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Knežević, Juni 2017
De perfecte vakantie

In Supetar ervaren we een perfecte vakantie en bracht een van de mooiste vakantie. Het appartement is gelegen nabij het strand en de stad, en toch in een rustig deel. Ideaal voor vakantie, zullen we weer komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Supetar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Knežević, Augustus 2015
Geweldige vakantie!

Brac eiland zelf is mooi, helder water en een geweldige Supetar waar u kunt ontspannen en plezier hebben op hetzelfde moment - de juiste bestemming voor uw vakantie! De appartementen liggen in de buurt van de zee, op slechts 5-10 minuten lopen, schoon en netjes, met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Alles is dichtbij en je zult echt genieten als je besluit te komen, en ik ben terug dit jaar om deze gastheren en ik aanraden aan iedereen! 5 *****

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Juraj Poljak Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom op de stad van Supetar op het prachtige eiland Brac! U heeft gekozen voor een droomvakantie - het zal krijgen. Wij verheugen ons op uw komst! :)

De advertentie Appartementen Knežević heeft 31221 keer bekeken sinds 21.02.2016.