Appartementen RaićBrač Supetar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

vier eenheden in een gezinswoning pozicioniranoj huur in het zuidoostelijke deel van het oude centrum van de stad, in een rustige en aantrekkelijke omgeving. Flexibele planning en faciliteiten maken het gebruik van een combinatie van eenheden. Alle appartementen en kamers hebben een terras of balkon met uitzicht op de stad en de zee, uitgerust met airconditioning, satelliet-tv en toegang tot draadloos internet. Er is ook een parkeerplaats en achtertuin barbecue. Wasmachine en strijkfaciliteiten zijn op aanvraag beschikbaar. Het stadscentrum en de stranden zijn binnen 5-10 minuten lopen en winkels 3 minuten. In het nabijgelegen dennenbos is een recreatiegebied uitgerust met diverse apparaten voor de oefening.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om te reserveren betaalde voorschot ten belope van 20% te bevestigen en de rest wordt betaald ter plaatse tijdens uw verblijf. Gasten moeten het appartement verlaten in de regel tot 10 uur. Laatst, in de regel na 14 uur of overeenkomst. Er is geen tijdslimiet voor later aankomsten. Groot appartement met een capaciteit tot 7 personen heeft 2 badkamers, 2 TV flatscreen en 3 air conditioners. Juist alle 3 de slaapkamers dit appartement voorzien van compleet nieuwe meubels, met inbegrip van bedden en matrassen van hoge kwaliteit (we zullen binnenkort vervangen foto's van slaapkamers).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 35 km
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor gasten die zonder auto komen, bieden wij gratis vervoer bij aankomst en vertrek van de veerhaven Supetar naar het appartement. Welkom drankje inbegrepen in de prijs.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Raić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Szczecin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2022
Fantastisch

We vonden precies wat we zochten in onze geliefde Supetar. Thuis sfeer geweldige locatie en zeer, zeer behulpzame gastheren. Toen ik een onaangename verrassing kreeg in de vorm van een lekke wiel, bood meneer Josip zonder aarzelen zijn hulp aan en bracht me met zijn auto naar de garage. Echt aardige mensen. Het appartement is goed uitgerust met apparaten die uw verblijf gemakkelijker maken, zoals een wasmachine of een vaatwasser. Ik raad iedereen aan die een leuke tijd wil doorbrengen. Als we de kans hebben, zullen we waarschijnlijk terugkomen. Warme groeten aan de gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Prijedor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2021

We zijn blij met de accommodatie en de plaats. De gastheren zijn aangenaam en professioneel en staan altijd voor je klaar. Het uitzicht vanaf het terras is goddelijk. Mijn man, ik en onze twee kinderen hebben hier een onvergetelijke vakantie gehad en we komen zeker nog een keer terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Josip Raić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Werktuigbouwkundig ingenieur, geboren in Supetar, het hele werkzame leven in het Split scheepswerf, die onlangs met pensioen. Talen Kroatisch en het Engels. Hobby's muziek, schilderkunst, barbecue. In de zomer resident in Supetar, op de begane grond en beschikbaar voor de gasten op aanvraag.

De advertentie Appartementen Raić heeft 32954 keer bekeken sinds 27.02.2018.