Appartementen Guest House GalebRab Supetarska Draga - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab Supetarska Draga en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Guest House Galeb ligt in het kleine stadje Supetarska Draga, op 40 meter van de zee en het nabijgelegen strand. Deze accommodatie biedt gasten een ontspannen verblijf met een verscheidenheid aan accommodatie-eenheden met de mogelijkheid om ter plaatse te ontbijten. Naast volledig uitgeruste wooneenheden heeft Guest House Galeb een à-la-carterestaurant. Guest House Galeb heeft een eigen aanlegsteiger op 50 meter afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij Guest House Galeb staan de gastheren op elk moment ter beschikking van hun gasten. De hosts zijn dagelijks bereikbaar: 08.000-00.00. Inchecken: 14.00 uur Uitchecken: 10.00 uur Door de reservering te bevestigen, betalen gasten een voorschot van 30% van het reserveringsbedrag via bankrekening. Door het voorschot te betalen, ontvangen de gasten een bevestiging van de reservering van de gastheer en een bevestiging van het betaalde voorschot, dat in geval van annulering door plotselinge situaties volledig zal worden terugbetaald tot de aankomst van de gasten. Extra gasten in de accommodatie betalen 10 € per persoon per dag. Babybedje voor 5 € per dag. Ontbijt in het à la carte restaurant Galeb voor 8 € per persoon per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
In geval van buitengewone omstandigheden en situaties hebben gasten recht op volledige restitutie van het voorschot. In geval van annulering om ongerechtvaardigde redenen heeft de gastheer het recht om het volledige bedrag van het voorschot te behouden tot 30 dagen voor aankomst van de gasten.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 70 m
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast een verscheidenheid aan particuliere accommodaties, biedt Guest House Galeb haar gasten ook de mogelijkheid om ontbijt en à la carte diner te bereiden als onderdeel van de accommodatie waarin het à la carte restaurant Galeb is gevestigd. De gastheren staan ten dienste van hun gasten voor alle informatie en behoeften. In de accommodatie is het mogelijk om tegen betaling tal van boottochten te regelen en diverse bootverhuur, een aanlegplaats voor uw eigen boot en andere activiteiten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Guest House Galeb
Šime Plješa Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Guest House Galeb heeft een lange traditie van toerisme en catering, dat tevens een familiebedrijf is. Naast het verhuren van wooneenheden heeft onze familie een lange traditie van catering en in het gebouw is een restaurant waar we ontbijt en à la carte diner bereiden voor onze en andere gasten.

De advertentie Appartementen Guest House Galeb heeft 12396 keer bekeken sinds 10.02.2021.