Appartementen VesnaBrač Sutivan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Sutivan en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apaetmani Vesna bieden accommodatie in een rustig dorpje Sutivan op het eiland met een direct uitzicht op de zee. Het ligt op 3 minuten lopen van het strand en op 5 minuten lopen van het centrum. Er zijn vier aparte kamers van 15m2, een slaapkamer appartement 2 2 35 m2 en één appartementen met twee slaapkamers 4 2 70 m2. Elke kamer heeft een eigen terras, badkamer, een koelkast en airconditioning. Garden maakt een grote parking, ruime tuin met veel bomen en schaduw en grote terrassen en een barbecue.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt een aanbetaling van 30% ten opzichte van de giro- respectievelijk rekening in buitenlandse valuta van de Zagreb bank, rust voor aankomst of op afspraak. Gerestitueerd in geval van annulering. Vertrektijd: 10 uur Aankomsttijd: vanaf 11 uur Huisdieren op deze zijn welkom, wordt parkeerplaats verzekerd. . Wij wensen u een warm welkom en een aangenaam verblijf in Apartments Vesna, Sutivan, eiland Brac
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 800 m
  • Discotheek: 1.5 km
  • Casino: 5 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Zeker een bezoek aan het beroemdste strand in Kroatië Zlatni Rat, het klooster Desert Blace en de hoogste top van het eiland aanraden Vidova Gora (780m), het festival Vanka Regule gehouden in Sutivanu in juli, georganiseerde boottochten en vele andere culturele, sportieve en entertainment evenementen het hele eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vesna
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Požega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vesna, Juli 2016
onvergetelijke vakantie

Mooi! Accommodatie uitstekend, prachtig versierde omgeving, voldoende ruimte voor het parkeren. De eigenaren zijn perfecte gastheren en zeer vriendelijk. Aanraden aan iedereen die wil om hun vakantie door te brengen op het eiland Brac in een rustige oase van Sutivan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vesna, Augustus 2015
Uitstekend appartement op een uitstekende locatie!

Uitstekend appartement met waarschijnlijk het beste uitzicht op de zee en Split! We hadden zelfs een paar van de avonden op het terras, vanwege de sfeer. Zorg ervoor om terug te keren bij de eerste gelegenheid!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Tea i Tomislav Njegač Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Vesna heeft 14285 keer bekeken sinds 18.04.2016.