Appartementen BalićHvar Ivan Dolac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Goed 3/5
Beschrijving van de woning

Balic appartementen zijn gelegen aan de zuidkant van het eiland, in het kleine dorpje van Ivan Dolac. Dankzij het grootste aantal zonnige dagen in Kroatië en de steile hellingen van de wijngaarden zuidkant van het eiland in Ivan Dolac gebied wordt verkregen uit de druiven die de beste kwaliteit wijnen te maken. Ivan Dolac is trots op zijn omgeving, vol met aromatische kruiden, en andere mediterrane flora. Van de plaats van een prachtig uitzicht op het kleine eiland Scedro en Korcula. Natuur en milieu in Ivan Dolac zijn de ideale plek voor een ontspannen vakantie met name voor gezinnen met kinderen, ouderen, maar ook voor de gasten moe van de dagelijkse stad lawaai. Balic appartementen zijn ontworpen als afzonderlijke appartementen, met eigen ingang. Elk appartement heeft een of twee slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en eetkamer, badkamer en toilet, airconditioning, parkeerplaats en een groot terras met uitzicht op de zee. Als geregistreerde familieboerderij, produceert extra vergine olijfolie, wijn, cognac en andere huishoudelijke producten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotheek: 70 km
  • Postkantoor: 70 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Balić
Opmerkingen
Goed 3/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sarajevo,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Slechtste verblijf in het leven!

Ik verbleef 7 nachten in dit appartement dat er niet uitziet als het appartement op de foto's, ik heb het grootste ongemak in mijn leven ervaren. Toen ik terugkwam bij de grens, vroeg de politieagent me waar ik verbleef en waarom ik niet was geregistreerd???!!!! Verbaasd en geschokt probeerde ik hem uit te leggen waar ik verbleef en dat er staat dat de toeristenbelasting is inbegrepen in de onrealistisch hoge prijs voor de accommodatie die we betaalden! Hij vertelde me dat ik niet geregistreerd was en dat ik een boete van HRK 500 moest betalen!!!! Wat de accommodatie zelf betreft, is het enige positieve (ik denk dat het vanzelfsprekend is) dat het appartement schoon is. De meubels in het appartement zijn uit de vorige eeuw! De kasten zijn genageld??!!! en ze konden niet gebruikt worden!!! De airconditioning werkt half. Zodra we aankwamen, wezen we de gastheren erop dat de satellietkanalen niet werkten, en niemand verwaardigde zich om het probleem in alle 7 dagen op te lossen! Het terras is ruim, maar je bent van het appartement gescheiden door een lage muur die niet helemaal doorloopt, waardoor je, net als de gasten naast ons, volledig verstoken blijft van intimiteit. Een bijzonder verhaal is het zeer oncomfortabele, kleine en oude bed dat bij elke beweging zo kraakt dat het mijn vrouw en mij wakker heeft gemaakt gedurende al deze 7 nachten. Al met al voelen we ons bedrogen en vernederd!!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, April 2022
Appartementen Balić Ivan Dolac 86 Hvar

Mijn man en vrienden en ik brachten een paar vakanties door bij de uiterst gastvrije familie Balić. Het was nog in de tijd dat we halfpension konden gebruiken. Alles, van kamers, eten, gastvrijheid verdient 5 sterren. En de wens om terug te keren is groot. Wij wensen u veel succes en tevreden gasten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Petra Balić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Balić heeft 45601 keer bekeken sinds 20.07.2015.